Lijnden, 3 april 2023

Paskal Kelly startte per februari 2023 als nieuwe Chief Operations Officer (COO) bij ICT-specialist PCI. Kelly (46) gaat aan de slag met het samensmeden van de bedrijfsonderdelen tot één klantgerichte operatie. Hiervoor werkte hij voor Orange Cyberdefense als COO en Director operations. Hij verdiende eerder zijn strepen bij toonaangevende ICT-bedrijven als Hewlett-Packard en Teradata.

Unieke propositie versterken

Kelly’s uitdaging draait rond het versterken van de unieke propositie rond het ‘werkplekconcept’. “PCI weet als geen ander hoe mensen het best tot hun recht komen op hun werkplek. Vanuit een sterke ICT-infrastructuur ontwikkelen we de ideale werkomgeving en faciliteren we in alle werkplekbehoeften; van ICT-infrastructuur tot digitale boardroom. Het is mijn missie om deze geïntegreerde dienstverlening krachtiger bij klanten te laten landen.”

Om die missie waar te maken, heeft PCI alle kwaliteiten in huis, aldus Kelly. “We moeten er daarnaast voor zorgen dat we onze klanten door en door, en steeds beter snappen.”

Een ruwe diamant

De komende maanden wil Kelly de organisatie van PCI en haar mensen doorgronden. “Je moet begrijpen om te kunnen veranderen”, aldus Kelly. Hij ziet PCI als een ruwe diamant. “En als we die goed weten te slijpen, hebben we alle ingrediënten om nog succesvoller te worden.”

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte