PCI wint de “HPE Aruba Networking Rising Star of the Year 2022 Award”.

 

Award Avond

Afgelopen donderdag was een spannende en gezellige avond voor ons bij HPE Aruba. PCI was namelijk genomineerd voor twee awards bij HPE Aruba. Aan het einde van de avond bleek er een goede reden voor een feestje; we hebben de “HPE Aruba Networking Rising Star of the Year 2022 Award” gewonnen! “We hebben gezamenlijk het glas geheven en zijn enorm trots op deze top prestatie.”; aldus René van Hees, commercieel directeur bij PCI.

We willen graag HPE Aruba bedanken voor het vertrouwen dat zij in ons hebben gesteld en voor het uitreiken van deze award. Het is al jaren fijn werken met het hele Aruba-team en we zijn van plan om deze samenwerking voort te zetten.

HPE Aruba Gold Partner

Ons doel was om in te spelen op de groeiende vraag naar Networking en Security specialisatie en dat hebben we gedaan met ons sterke groeiplan en onze focus op de uitvoering ervan. Dit heeft ervoor gezorgd dat we FY22 GOLD partner zijn geworden. We hebben laten zien dat we sterk zijn gegroeid op projecten en ook als MSP-partner. Daarom vinden we dat we deze award als Rising Star zeer hebben verdiend!

We willen het hele Aruba-team bedanken voor het ondersteunen van ons groeitraject. We zijn erg dankbaar voor deze award en blijven ons inzetten voor uitstekende prestaties in de toekomst.

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte