Een ideale werkplek thuis voor iedere medewerker

Thuiswerken is in korte tijd het nieuwe normaal geworden. Medewerkers hebben een hoekje in de slaapkamer vrijgemaakt of schuiven hun bord opzij en werken aan de eettafel. Maar nu thuiswerken een structurele vorm begint te krijgen, moet je als organisatie ook op zoek naar structurele oplossingen voor werkplekken thuis.

HP_PREMIUM

Werkplek op maat

Zo kun je altijd overal verder werken
Wat is de ideale werkplek? Dat is voor iedere organisatie natuurlijk persoonlijk. Denk daarom goed na over de juiste IT infrastructuur, de beste werkplekinrichting en daarbij behorende middelen. PCI helpt je hiermee, zodat iedere medewerker thuis altijd verder kan. Wij benaderen dit vanuit vijf invalshoeken; digitaal fundament, online samenwerken, IT hardware, beeld & geluid en ergonomie.

Vraag vrijblijvend advies

Beeld & geluid

Zijn de schermen die jouw medewerkers gebruiken de juiste? Want wanneer je gaat videovergaderen wil je geen onderbreking, de beste beeldkwaliteit en een helder geluid. En wil je bijvoorbeeld een koppeling met een camera of koptelefoon? Kijk wat je hiervoor kunt faciliteren om te zorgen dat medewerkers zo goed mogelijk door kunnen gaan met hun werk.

Ergonomie

Uit onderzoek blijkt dat momenteel veel mensen fysieke klachten ontwikkelen, door een werkplek die niet voldoet. Denk hierbij aan het ontbreken van een ergonomische bureaustoel, juiste werkhouding en weinig beweging. Een zit/sta bureau, ergonomische muis, laptopverhoger of voetensteun, zijn praktische middelen om deze klachten te voorkomen.

man met laptop

PCI helpt je verder

Jouw organisatie moet functioneren in een ideale werkomgeving. Of dat nou thuis is, op kantoor of op locatie. Iedere medewerker moet zijn of haar werk optimaal kunnen uitvoeren. PCI helpt hierbij en zorgt voor de ideale werkplek voor iedereen, overal. Kunnen wij je helpen? Ga dan naar het formulier op deze pagina en we nemen contact met je op wanneer jouw dat uitkomt.

Customer Service

Waar kunnen we je mee helpen?

Customer Service Klantenservice

Invulformulier

Voor de ideale werkplek thuis

"*" geeft vereiste velden aan

Op de hoogte
Contact opnemen*
Voorwaarden*

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*
Op de hoogte
Contact opnemen
Voorwaarden*

"*" geeft vereiste velden aan

Op de hoogte
Contact opnemen*
Voorwaarden*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte