A-Partners waar we trots op zijn
Deze organisaties gingen je voor
HP_PREMIUM

Werkplek op maat

Zo kun je altijd overal verder werken

Wat is de ideale werkplek? Dat is voor iedere organisatie natuurlijk persoonlijk. Denk daarom goed na over de juiste IT infrastructuur, de beste werkplekinrichting en daarbij behorende middelen. PCI helpt je hiermee, zodat iedere medewerker thuis altijd verder kan. Wij benaderen dit vanuit vijf invalshoeken:

 • een digitaal fundament
 • online samenwerken
 • IT hardware
 • beeld & geluid
 • ergonomie

Benieuwd wat we hierin kunnen betekenen voor jouw organisatie?

Vraag vrijblijvend advies

Een ideale werkplek thuis voor iedere medewerker

Thuiswerken is in korte tijd het nieuwe normaal geworden. Medewerkers hebben een hoekje in de slaapkamer vrijgemaakt of schuiven hun bord opzij en werken aan de eettafel. Maar nu thuiswerken een structurele vorm begint te krijgen, moet je als organisatie ook op zoek naar structurele oplossingen voor werkplekken thuis. Je wilt immers dat de productiviteit of werkprestaties afhankelijk zijn van de werklocatie.

Een thuiswerkplek met het ideale beeld & geluid

Zijn de schermen die jouw medewerkers gebruiken de juiste? Want wanneer je gaat videovergaderen wil je geen onderbreking, de beste beeldkwaliteit en een helder geluid. En wil je bijvoorbeeld een koppeling met een camera of koptelefoon? Kijk wat je hiervoor kunt faciliteren om te zorgen dat medewerkers zo goed mogelijk door kunnen gaan met hun werk.

Meer in onze webshop

 

Samen creëren we een ergonomische werkplek

Uit onderzoek blijkt dat momenteel veel mensen fysieke klachten ontwikkelen, door een werkplek die niet voldoet.

Denk hierbij aan het ontbreken van een ergonomische bureaustoel, de juiste werkhouding en weinig beweging. Een zit- of sta bureau, ergonomische muis, laptopverhoger of voetensteun, zijn praktische middelen om deze klachten te voorkomen. PCI helpt je aan een ergonomische thuiswerkplek zodat jij fysieke klachten voorkomt en optimaal aan het werk kan.

 

PCI helpt verder met jouw thuiswerkplek

Jouw organisatie moet functioneren in een ideale werkomgeving. Of dat nou thuis is, op kantoor of op locatie. Iedere medewerker moet het werk optimaal kunnen uitvoeren. PCI helpt hierbij en zorgt voor de ideale werkplek voor iedereen, overal. Voor optimaal kunnen werken of vergaderen binnen een optimale cloud, netwerk en met de juiste devices.

Kunnen wij je helpen? Neem gerust contact met ons op. Wij bespreken de mogelijkheden met je tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

 

Een ideale, complete werkomgeving voor jouw organisatie?

Werken in een fijne werkomgeving die voorzien is van optimale veiligheid? PCI helpt je verder met ieder IT-vraagstuk. Daar blijft het niet bij. Ook wanneer je een audiovisueel of print vraagstuk hebt, staat ons team van experts klaar om jou van een passende oplossing te voorzien. Met een helikopterview pakken ieder vraagstuk aan om niet alleen een sterke IT-infrastructuur te bouwen, maar een compleet moderne werkplek.

De voordelen van een goed ingerichte thuiswerkplek

Zo helpt PCI je verder met jouw thuiswerkplek

 • Een ergonomisch ingerichte thuiswerkplek zorgt voor een hogere productiviteit
 • Er is minder snel sprake van fysieke klachten
 • Het draagt bij aan het verbeteren van de werk- en privébalans
 • Stimuleert het creatief en innovatief denkvermogen
 • Draagt bij aan langetermijn welzijn van de medewerker

Aan de slag met jouw ergonomische werkplek?

Ben jij klaar om de perfecte, ergonomische thuiswerkplek te creëren om niet alleen op kantoor, maar ook vanuit huis optimaal aan het werk te kunnen? PCI staat voor je klaar om een ideale moderne thuiswerkplek te creëren. Wij zorgen ervoor dat je de juiste middelen, maar ook over de juiste digitale beveiliging en netwerk beschikt om jouw werk te kunnen doen – vanuit welke locatie dan ook. Zie ons als jouw strategische IT-partner.

 

PCI helpt je verder met IT

PCI creëert de beste werkplek voor jouw organisatie. Van een veilig netwerk en devices tot het optimaal kunnen videovergaderen, en van mobiel printen tot cybersecurity – PCI biedt de passende oplossing, ongeacht de sector waarin jouw organisatie opereert. We begrijpen dat elke branche uniek is en dat daarom maatwerk essentieel is. Dus, welke sector jouw organisatie ook vertegenwoordigt, met PCI vind je de juiste ondersteuning op het gebied van IT, audiovisuele apparatuur (AV services) en print & scan.

Neem contact met ons op

Vul ons contactformulier in, dan nemen wij snel contact met je op om je zo optimaal van dienst te zijn.

1
Vul in en verstuur
2
Bevestigingsmail
3
We nemen contact op

Invulformulier

Voor de ideale werkplek thuis

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Dear
Sheila Dear PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

Whitepaper over Hybride werken

hybride werken

Download onze gratis whitepaper over Hybride werken voor waardevolle inzichten. Laat je gegevens achter en ontvang de whitepaper.

"*" geeft vereiste velden aan

Veelgestelde vragen

Het inrichten van een ergonomische thuiswerkplek voor je medewerkers draagt bij aan hun welzijn en productiviteit. Hier zijn enkele stappen om je team optimaal te ondersteunen:

 • Juiste Bureauhoogte: Zorg dat de bureaus op ellebooghoogte van de medewerkers zijn. Hun armen moeten in een hoek van 90 graden (of iets groter) kunnen rusten tijdens het typen.
 • Stoelpositionering: Voorzie ergonomische stoelen met goede lendensteun. De voeten van de medewerkers moeten plat op de grond kunnen staan, met hun knieën op heuphoogte.
 • Monitorplaatsing: Plaats monitoren op ooghoogte en ongeveer een armlengte van de medewerkers vandaan. Dit vermindert de belasting van hun nek en ogen.
 • Lichtomstandigheden: Zorg voor voldoende natuurlijk licht en voeg indien nodig kunstlicht toe om schaduwen te verminderen.
 • Pauzebeleid: Moedig regelmatige korte pauzes aan. Laat je team hun benen strekken, van houding wisselen en hun ogen rust geven.

Door zorgvuldig aandacht te besteden aan de inrichting, help je gezondheidsklachten te voorkomen en zorg je voor een positievere werkomgeving voor je team.

Voor effectief thuiswerken is het essentieel dat je beschikt over betrouwbare technologische tools die zowel productiviteit als communicatie bevorderen. Hier zijn enkele cruciale tools voor een optimale thuiswerkervaring:
Communicatietools:

 • Videobellen:
  Platforms zoals Zoom of Microsoft Teams zijn onmisbaar voor online vergaderingen en samenwerking.
  Chatfuncties: Slack of Teams zijn ideaal voor snelle berichten en updates.
 • Samenwerking & Productiviteit:
  Documentdeling: Google Workspace of Microsoft 365 maken real-time samenwerking aan documenten mogelijk.
  Taakbeheer: Tools zoals Trello of Asana helpen bij het organiseren en volgen van projecten en taken.
 • Beveiliging:
  VPN: Een Virtual Private Network garandeert veilige toegang tot bedrijfsnetwerken.
  Antivirus: Zorg dat elk thuiswerkstation is uitgerust met up-to-date antivirussoftware.

Met de juiste tools op zak kun je een thuiswerkomgeving creëren die zowel efficiënt als effectief is.

Virtuele samenwerking en communicatie zijn cruciaal in de huidige werkomgeving. Hier zijn enkele stappen en tools die je kunt implementeren om je team effectief te laten samenwerken en communiceren op afstand:

 • Communicatietools:
  Videobellen: Gebruik platforms zoals Zoom of Microsoft Teams voor online vergaderingen, webinars en presentaties.
  Instant Messaging: Slack of Teams zijn uitstekend voor directe communicatie en snelle updates binnen teams.
 • Collaboratieve Software:
  Documentdeling: Google Workspace of Microsoft 365 stellen teams in staat om documenten realtime te delen en samen te werken.
  Whiteboard Tools: Platforms zoals Miro of MURAL faciliteren brainstormsessies en gezamenlijke planning.
 • Planning & Organisatie:
  Taakbeheer: Met tools als Trello of Asana kunnen teams projecten beheren, taken toewijzen en voortgang volgen.

Door te investeren in deze tools en het aanmoedigen van hun regelmatig gebruik, kun je een naadloze en productieve virtuele werkomgeving creëren voor je medewerkers.

Wanneer je team vanuit huis werkt, is het van essentieel belang om extra aandacht te besteden aan cybersecurity en gegevensbescherming. Hier zijn enkele stappen en best practices die je kunt implementeren:

 • Veilige Verbinding:
  VPN: Voorzie je medewerkers van toegang tot een Virtual Private Network (VPN) voor een beveiligde verbinding met het bedrijfsnetwerk.
  Wi-Fi: Adviseer medewerkers hun thuisnetwerk te beveiligen met sterke wachtwoorden en de nieuwste encryptiestandaarden.
 • Apparaten & Software:
  Updates: Zorg dat alle bedrijfsapparaten regelmatig worden geüpdatet, zowel wat betreft besturingssystemen als applicaties.
  Antivirus: Lever betrouwbare antivirussoftware en moedig regelmatige scans aan.
 • Toegangsbeheer:
  Tweestapsverificatie: Activeer tweestapsverificatie voor alle bedrijfsaccounts.
  Wachtwoordbeheer: Adviseer het gebruik van sterke, unieke wachtwoorden en overweeg het verstrekken van een wachtwoordmanager.
 • Bewustwording & Training:
  Phishing: Train je team om phishing e-mails te herkennen en voorzichtig te zijn met het klikken op links of bijlagen.

Door deze maatregelen te nemen, help je de risico’s van cyberdreigingen te minimaliseren en zorg je voor een veiligere thuiswerkervaring voor je team.

Een stabiel en veilig netwerk is essentieel voor productief thuiswerken. Hier volgen enkele stappen om ervoor te zorgen dat je medewerkers zonder problemen thuis kunnen werken:

 • Snelheid & Stabiliteit:
  Internetabonnement: Overweeg een upgrade naar een sneller abonnement of zakelijk internet, indien nodig.
  Wi-Fi Extenders: Voor grotere woningen of plekken met slecht bereik kunnen Wi-Fi extenders helpen het signaal te versterken.
 • Veiligheid:
  VPN: Bied een Virtual Private Network (VPN) aan zodat medewerkers veilig toegang hebben tot bedrijfsbronnen.
  Firewall: Adviseer het gebruik van een hardware- of softwarematige firewall voor extra bescherming.
 • Netwerkapparatuur:
  Router: Investeer in een kwalitatieve router met goede beveiligingsfeatures.
  Regelmatige Updates: Zorg dat netwerkapparatuur up-to-date blijft om beveiligingsrisico’s te minimaliseren.

Door te investeren in een robuust netwerk zorg je voor een naadloze en productieve thuiswerkervaring voor je medewerkers.

Wat kan PCI betekenen in de inrichting van de thuiswerkplek?

 • Technologische Ondersteuning:
  Integratie: PCI kan helpen met het naadloos integreren van bestaande bedrijfssystemen en -tools in de thuiswerkplek.
  Cyberbeveiliging: Met zijn kennis op het gebied van IT-systeemintegratie kan PCI adviseren over en implementeren van robuuste beveiligingsoplossingen, zoals VPN’s en firewalls.
 • Optimalisatie & Advies:
  PCI kan als trusted advisor dienen, waarbij ze adviseren over de beste technologische hulpmiddelen en software die nodig zijn voor een productieve thuiswerkplek.
 • Onderhoud & Support:
  Met expertise als MSSP en MSP kan PCI continue monitoring en onderhoud bieden om ervoor te zorgen dat thuiswerkplekken efficiënt blijven functioneren.
 • Training & Bewustwording:
  PCI kan trainingssessies organiseren voor medewerkers over best practices voor thuiswerken, waaronder cybersecurity-bewustwording.
 • End-to-End Oplossingen:
  Van het adviseren over de juiste hardware tot het bieden van support voor software-applicaties, PCI kan een totaaloplossing bieden voor de thuiswerkbehoeften van een organisatie.

Met PCI als partner zorgt u ervoor dat de thuiswerkplekken van uw medewerkers niet alleen functioneel en productief zijn, maar ook veilig en geoptimaliseerd voor de beste werkervaring.

Het inrichten van een thuiswerkplek varieert in kosten, afhankelijk van persoonlijke voorkeuren en technologische behoeften. Basisbenodigdheden zijn onder meer een bureau (€100 – €1.000), bureaustoel (€50 – €1.000), computer (€400 – €2.500) en verlichting (€20 – €700). Extra technologie zoals monitoren, toetsenborden en muizen kunnen variëren van €20 tot wel €1.200. Ergonomische hulpmiddelen zoals laptopstandaarden en voetsteunen liggen tussen €10 en €200. Netwerkverbeteringen, zoals Wi-Fi extenders, kosten doorgaans tussen €20 en €200. Het totale kostenplaatje kan dus uiteenlopen: een basisinrichting kan enkele honderden euro’s kosten, terwijl een high-end setup enkele duizenden euro’s kan bedragen. Het is raadzaam om deskundig advies in te winnen, zoals van PCI, om te investeren in duurzame en efficiënte thuiswerkoplossingen.

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte