A-Partners waar we trots op zijn
Deze organisaties gingen je voor
De ideale werkplek?

Maatschappelijk verantwoord ondernemen blijft een belangrijk onderdeel van printstrategieën. Werknemers zijn steeds vaker millennials, die milieubewuster zijn en zich meer verantwoordelijk voelen voor een goede leefomgeving dan eerdere generaties. Naarmate zij meer invloed krijgen op de werkvloer, zien we hogere eisen en verwachtingen rond de circulaire economie, het klimaat en milieukwesties.

Duurzaamheid

Bij Sharp nemen ze hun verantwoordelijkheden op het gebied van duurzaamheid zeer serieus. Daarom zetten ze zich gedurende de hele levenscyclus van een product in voor hun sociale verantwoordelijkheden en het behoud van het milieu en de hulpbronnen.

 

Milieubeheer

Van het eerste productontwerp tot de productie en de verwijdering aan het einde van de levensduur: Sharp beoordeelt voortdurend elk gebied waarop ze het milieu direct of indirect beïnvloeden.

Al de fabrieken en kantoren van Sharp voldoen aan de ISO 14001-norm: een kader waarin de vereisten voor milieubeheersystemen zijn vastgelegd. Sharp werkt eraan om deze faciliteiten in lijn te brengen met het milieubeleid van het bedrijf en ze stimuleren actief milieubeheer en milieubewustzijnsinitiatieven in de hele organisatie.

De technici van Sharp werken voortdurend aan innovatieve, ecologische technologie om van de wereld een schonere, groenere plek te maken. Tegelijkertijd leggen ze een sterke nadruk op de ontwikkeling van hoogwaardige, milieutechnisch geavanceerde producten.

 

Eerlijke en onpartijdige inkoopactiviteiten

Sharp gaat verder dan het nemen van initiatieven met betrekking tot kwaliteit, prijs en levering van onderdelen en materialen. Ze werken samen met hun leveranciers aan duurzame groei en wederzijdse welvaart. Ze streven er actief naar om hun maatschappelijke verantwoordelijkheden op verschillende gebieden, in de gehele toeleveringsketen van Sharp te vervullen. Deze gebieden omvatten: productveiligheid, milieubescherming, mensenrechten en arbeid en gezondheid en veiligheid.

 

Milieudoelstellingen

Bedrijven en organisaties willen hun steentje bijdragen aan de bescherming van ons klimaat en Sharp kan hen hierbij helpen. De nieuwe printers em mfp’s van Sharp leveren tot 27% meer energiebesparing op, in vergelijking met vorige generaties. Bovendien dragen de nieuwe mogelijkheden voor beheer op afstand bij aan een aanzienlijke vermindering van de CO²-uitstoot die gepaard gaat met onderhoud op locatie.

Ontvang hulp op afstand

Uniek aan de printers van Sharp is dat we ook op afstand hulp kunnen verlenen. Hierdoor hoef je niet te wachten op een engineer en kan een probleem vaak snel worden verholpen via de helpdesk. Middels een softwaretoepassing op de printer kunnen helpdeskmedewerkers meekijken op het display en op afstand het scherm overnemen om problemen te verhelpen of instructies te geven. Zo kun je zo snel mogelijk weer aan de slag. Komt de helpdeskmedewerker er niet uit? Dan wordt er alsnog een engineer aangestuurd om het probleem te verhelpen. Op deze manier wordt voorkomen dat er onnodige kilometers worden gereden en sparen daarmee CO²-uitstoot en het milieu.

OBGZ
advocatuurpapieren

Documenten bundelen zonder nietjes

Naast de mogelijkheid om tijdens of na het afdrukproces nog een document aan elkaar te nieten, is het ook mogelijk om op printers van Sharp je documenten te hechten in plaats van nieten. Dit kan bij bestanden tot maximaal 8 pagina’s. Het hechten van papier houdt in dat er geen nietjes gebruikt hoeven worden, maar het papier aan elkaar wordt gehecht door er een paar kleine sneetjes in het papier te maken en die als het ware in elkaar te drukken.

Neem contact met ons op

Vul ons contactformulier in, dan nemen wij snel contact met je op om je zo optimaal van dienst te zijn.

1
Vul in en verstuur
2
Bevestigingsmail
3
We nemen contact op

Waar kunnen we je mee helpen?

Heb je een vraag aan ons over het reserveren van een werkplek of over een van onze andere diensten? Ben jij klaar om van jouw organisatie de ideale hybride werkomgeving te maken? Neem contact met ons op of maak een afspraak met één van onze IT-specialisten. Direct een offerte aanvragen voor de reserveer mogelijkheden met onze applicatie? Ook dat kan eenvoudig via onze website: vraag vrijblijvend een offerte aan.

Via het formulier op deze pagina kom je eenvoudig met ons in contact. Laat je gegevens bij ons achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

PCI helpt je verder met IT. Altijd en overal.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Customer Service
Customer Service Klantenservice
Terugbelverzoek indienen

Whitepaper over Print- en Documentstromen

Download onze gratis whitepaper over Print- en Documentstromen voor waardevolle inzichten. Laat je gegevens achter en ontvang de whitepaper.

"*" geeft vereiste velden aan

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte