Toen Recreatie Noord-Holland (RNH) zijn wensen voor een digitale omgeving bekeek, voldeed de verouderde Remote Desktop omgeving niet meer. De opdracht voor een betere omgeving werd als aanbesteding uitgezet, waarna PCI deze opdracht het best heeft kunnen beantwoorden.

Recreatie Noord-Holland is een prachtige organisatie opgericht in 2004, die met plezier recreatie- en natuurgebieden en routes in Noord-Holland ontwikkelt, beheert en exploiteert. Vanuit hun centrale kantoor in het idyllische Spaarnwoude Park en de vijf beheerkantoren in de recreatiegebieden Twiske Waterland, Alkmaarder- en Uitgeestermeer, Geestmerambacht, Spaarnwoude Park en Groengebied Amstelland bieden zij plezier in een groene en waterrijke omgeving. RNH ontzorgt hiermee gemeenten, de provincie Noord-Holland en terreinbeherende organisaties.

Er ontstond een groeiende behoefte aan een moderne, flexibele en schaalbare digitale kantooromgeving. Deze omgeving moest niet alleen de efficiëntie verhogen, maar ook de toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid voor elk teamlid, ongeacht hun locatie of device waarop zij werken. De oplossing is speciaal ontworpen om aan de hoge eisen van deze tijd te voldoen, waardoor RNH in staat is sneller, efficiënter en effectiever te werken, met de flexibiliteit die inmiddels gewoon is. We zijn trots om RNH verder te mogen helpen met IT.

Neem contact met ons op

Vul ons contactformulier in, dan nemen wij snel contact met je op om je zo optimaal van dienst te zijn.

1
Vul in en verstuur
2
Bevestigingsmail
3
We nemen contact op

Wil jij ook een flexibele, schaalbare digitale kantooromgeving?

Neem contact met ons op of maak een afspraak met een van onze IT-specialisten, dan kijken we samen hoe we jou verder kunnen helpen. Direct een offerte ontvangen voor de mogelijkheden voor jouw organisatie? Vraag eenvoudig een offerte aan.

Via het formulier kun je eenvoudig met ons in contact komen en nemen snel contact met je op.

PCI helpt je verder met IT. Altijd en overal.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Dear
Sheila Dear PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte