A-Partners waar we trots op zijn
Deze organisaties gingen je voor
small business

De oplossing: AFAS koppelen met M-Files

PCI heeft de oplossing voor deze uitdaging. Door gebruik te maken van een volwaardig document management systeem (m-files) en deze te koppelen aan de AFAS omgeving zorg je ervoor dat je het beste van twee werelden kunt gebruiken. Full text search, versie beheer en artificial intelligence zorgen ervoor dat je altijd een correcte 360° view van alle (document) informatie van je relatie in kan zien. Zonder dat je eventuele documenten moet migreren naar een ander locatie.

Ik wil advies

M-files met AFAS geeft je 360° view op je relaties

Met de M-Files document management integratie binnen AFAS worden twee werelden met elkaar verbonden. Hiermee bieden we je een volledig zicht (360° view) op wat er allemaal gebeurt bij je relaties.

Hoe werk je nu met documenten in AFAS?

Veel organisaties die AFAS gebruiken hebben moeite om grip te krijgen op alle informatie rondom een relatie. De oorzaak is vaak dat documenten die gerelateerd zijn aan een relatie simpelweg niet in AFAS beschikbaar zijn. Hierdoor loopt men het risico dat dossiers niet compleet zijn. Of erger, dat dossiers gevuld zijn met verkeerde informatie. Uiteraard wil je dat het dossier binnen AFAS volledig en up-to-date is. Je wilt grip hebben op je relatie en alle documenten die daarop van toepassing zijn. Echter worden documenten veelal gecreëerd in Word (O365) of PDF en verdeeld over meerdere bronnen zoals een Windows filestructuur en een document (item) dossier binnen AFAS. Dit maakt versiebeheer lastig en hierdoor ontstaat de situatie dat er in verkeerde versies wordt gewerkt. Met alle risico’s van dien.

Voordelen

  • Grip op je dossier
  • Full text search
  • Geen migratie nodig van documenten
  • 360° view op je AFAS relatie
  • Versiebeheer
  • Volwaardig DMS
Start vandaag nog en neem contact op
hci-hpe-digitale-transformatie

Waarom een DMS?

Met een Document management systeem (DMS) zorg je er voor dat je grip krijgt op alle informatie en documenten binnen jouw organisatie. Versiebeheer, full text search, en documentbeveiliging zijn voorbeelden van belangrijk tools die in een Document management systeem zitten.

Met M-files gaan we nog een stapje verder. Door de “Intelligent Metadata Layer” (IML) kan je alle informatie terugvinden ongeacht de locatie. Want een document kan overal opgeslagen zijn. In je gewone windows folder, google drive, of AFAS. Door gebruik te maken van M-files IML zorg je ervoor dat al deze documenten vindbaar zijn zonder dat je ze hoeft te migreren.

Meer over M-Files

 

Full text search maakt het vinden van documenten kinderspel

Door gebruik te maken van M-files document management wordt zoeken nog eenvoudiger. M-Files heeft de mogelijkheid van full text search waarbij ook in de bestanden naar relevante informatie kan worden gezocht. Hiermee krijg je eenvoudig en snel het juiste resultaat.

 

Altijd de juiste versie gesynchroniseerd

De M-Files – AFAS oplossing werkt twee kanten uit. Het aanmaken en bewerken van documenten kan zowel in M-Files als in AFAS en is hiermee gesynchroniseerd. Indien er een document binnen de applicatie M-Files wordt aangemaakt is deze direct beschikbaar onder het dossier item in AFAS, maar dit werkt ook andersom waarbij een document in AFAS beschikbaar is in M-Files. Indien een document aangepast wordt in M-Files heeft deze automatisch een nieuwe versie maar óók in AFAS.

 

Artificial Intelligence

De M-files Intelligent Metadata layer is een AI oplossing die ervoor zorgt dat je alle informatie, waar die ook staat, in één zoekopdracht kan vinden vanuit M-files . Je kunt dus al je documenten en informatie laten staan waar ze stonden . Of ze nu op een windows server, google drive, salesforce, of een CRM/ERP applicatie staan. Het migreren van documenten is dus niet nodig maar al je informatie staat wel bij elkaar.

Demo aanvragen

Neem contact met ons op

Vul ons contactformulier in, dan nemen wij snel contact met je op om je zo optimaal van dienst te zijn.

1
Vul in en verstuur.
2
Bevestigingsmail.
3
We nemen contact op.

Waarmee kunnen we je mee helpen?

Wil je een vraag stellen, offerte aanvragen of een afspraak maken met één van onze specialisten? Vul dan het formulier in op deze pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Dear
Sheila Dear PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

Whitepaper over Kantoor van de Toekomst

hci-hpe-digitale-transformatie

Download onze gratis whitepaper over Kantoor van de toekomst voor waardevolle inzichten. Laat je gegevens achter en ontvang de whitepaper.

"*" geeft vereiste velden aan

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte