Deze organisaties gingen je voor

Geautomatiseerde en on-demand back-ups

Hoewel Office 365 schaalbaarheid en redundantie biedt om klanten te helpen natuurlijke en mechanische storingen te beperken, kunnen andere risico’s – waaronder menselijke fouten en daden van kwaadwillende – leiden tot onomkeerbaar gegevensverlies. De Cloud-to-Cloud Backup for Microsoft Office 365 beschermt Exchange Online-mailboxen, inclusief agenda’s, contactpersonen en taken, OneDrive for Business en SharePoint Online-bestanden en -mappen tegen gegevensverlies en onbedoelde verwijdering.

Meer informatie

Barracuda Essentials Suite

91% van de cyberaanvallen begint met een e-mail. Deze kwetsbaarheid kan grote gevolgen hebben. Daarom wil je jouw organisatie beveiligen tegen dit soort aanvallen. Barracuda Essentials Suite zorgt hiervoor. Met een drievoudige bescherming via meerlaagse e-mailbeveiliging, compliance-archivering en cloud-to-cloud back-upmogelijkheden leg je de basis voor e-maildreiging. De Advanced Threat Protection helpt daarnaast nog om aanvallen via e-mail buiten de netwerken te houden en biedt bescherming tegen het lekken van gegevens.

Versterk de productiviteit

In elke organisatie staat cybersecurity hoog op de agenda en is er behoefte aan een eenvoudig te beheren productiviteitsoplossing. Er is bescherming nodig tegen aanvallen via e-mail, maar ook de mogelijkheid om e-mails te archiveren en te werken met geautomatiseerde back-up en herstel voor e-mails, bijlagen en bestanden. De Essentials Suite biedt meerlaagse beveiliging, archivering en gegevensbescherming voor Office 365-omgevingen waarmee sneller, veiliger en efficiënter gewerkt kan worden. Deze oplossing biedt een volledige bescherming van e-mail, gegevens en Cloud-infrastructuren.

Belangrijkste kenmerken

  • Beveiliging van e-mail
  • Webgebaseerd beheer
  • Archivering
  • Back-up
  • Beveiligde Cloud-datacenters
  • Bekijk hier alle kenmerken van Barracuda Essentials Suite
Start vandaag nog en ervaar de voordelen van Barracuda Essentials Suite
it pictogram future

Archivering volgens bewaarplicht

Met de Cloud Email Archiving Service in de Essentials Suite is te combineren met Office 365 om een cloud-gebaseerd, geïndexeerd archief te creëren dat beleidslijnen voor retentie, uitgebreide zoekmogelijkheden, auditing/permissies, juridische bewaarplicht en export mogelijk maakt om eDiscovery en retentie te vergemakkelijken. Door de bewaarplicht wordt voorkomen dat er met e-mail wordt geknoeid. Native en mobiele apps bieden intuïtieve interfaces die het zoeken vereenvoudigen, zodat berichten gemakkelijk kunnen worden gevonden, zelfs wanneer e-maildiensten niet beschikbaar zijn.

Neem contact met ons op

Vul ons contactformulier in, dan nemen wij snel contact met je op om je zo optimaal van dienst te zijn.

1
Vul in en verstuur
2
Bevestigingsmail
3
We nemen contact op

Waar kunnen we je mee helpen?

Heb je één of misschien wel meerdere vragen? Wil je meer weten over deze oplossing? Of wil je dat we naar je luisteren en verder helpen? Laat je gegevens achter en wij reageren snel.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Dear
Sheila Dear PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

Whitepaper over Barracuda Essentials Suite

Download onze gratis whitepaper over Barracuda Essentials Suite voor waardevolle inzichten. Laat je gegevens achter en ontvang de whitepaper.

"*" geeft vereiste velden aan

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte