Deze organisaties gingen je voor
Large telefoon

Bescherming tegen accountovername en insiderrisico

Elke dag worden legitieme bedrijfsaccounts gecompromitteerd door gestolen credentials. Accountovername kan maandenlang sluimerend aanwezig blijven, waarbij hackers kijken en leren voordat ze hun aanvallen lanceren.

De uitgebreide bescherming van Impersonation Protection tegen account takeover omvat drie componenten: preventie, detectie en herstel. Het voorkomt gerichte phishing-aanvallen die traditionele e-mailgateways omzeilen en kunnen leiden tot het oogsten van referenties. Als een account is overgenomen, wordt het afwijkende gedrag gedetecteerd en wij gewaarschuwd. Tot slot kan de aanval worden hersteld door met één klik alle schadelijke e-mails te verwijderen die door de gecompromitteerde account vanuit de mailboxen van de medewerkers zijn verzonden.

Barracuda Impersonation Protection

Impersonation Protection (voorheen Sentinel) combineert kunstmatige intelligentie, diepe integratie met Microsoft Office 365, en merkbescherming in een uitgebreide cloud-gebaseerde oplossing die beschermt tegen zakelijke e-mail compromittering, accountovername, spear phishing en andere cyberfraude.

Real-time verdediging tegen het in gevaar brengen van zakelijke e-mail

Dankzij de unieke API-architectuur heeft de AI-engine van Impersonation Protection toegang tot historische e-mailgegevens om de unieke communicatiepatronen van elke gebruiker te leren kennen. De engine maakt gebruik van meerdere classificeerders om de sociale netwerken van elk individu binnen het bedrijf in kaart te brengen en identificeert afwijkende signalen in de metadata en inhoud van berichten.

De unieke aanpak vertrouwt niet op statische regels om gerichte aanvallen te detecteren. Het is gebaseerd op historische statistieken van elke organisatie om met een hogere mate van nauwkeurigheid te bepalen of een bepaalde e-mail deel uitmaakt van een sociaal gemanipuleerde aanval of accountovername.

Belangrijkste kenmerken

  • AI voor bescherming in realtime
  • Bescherming tegen domeinfraude
  • Bescherming tegen accountovername
  • Hoogrisico-werknemers analyse
  • Implementatie en beschikbaarheid
  • Werkt samen met elke oplossing voor e-mailbeveiliging
  • API-gebaseerde architectuur
  • Bekijk hier alle kenmerken van Barracuda Impersonation Protection
Start vandaag nog en ervaar de voordelen van Barracuda Impersonation Protection
touching screen on tablet-pc

Merkbescherming en zichtbaarheid van domeinfraude

Domain spoofing en brand hijacking zijn veelgebruikte technieken door hackers bij social engineering-aanvallen. Domein spoofing kan worden gebruikt om de werknemers van uw klant, externe partners en andere derde partijen die hun merk zouden kunnen vertrouwen, aan te vallen. Barracuda Impersonation Protection biedt volledige bescherming tegen e-maildomeinfraude via DMARC-rapportage (Domain-based Message Authentication Reporting and Conformance), analyse en zichtbaarheid.

Neem contact met ons op

Vul ons contactformulier in, dan nemen wij snel contact met je op om je zo optimaal van dienst te zijn.

1
Vul in en verstuur
2
Bevestigingsmail
3
We nemen contact op

Waar kunnen we je mee helpen?

Wil je een vraag stellen, offerte aanvragen of een afspraak maken met één van onze specialisten? Vul dan het formulier in op deze pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Dear
Sheila Dear PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

Whitepaper over Barracuda Impersonation Protection

Mens en IT

Download onze gratis whitepaper over Barracuda Impersonation Protection voor waardevolle inzichten. Laat je gegevens achter en ontvang de whitepaper.

"*" geeft vereiste velden aan

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte