A-Partners waar we trots op zijn
Deze organisaties gingen je voor

In 8 stappen naar jouw IT Calamiteitenplan

Snel een werkende IT omgeving na bedrijfsschade

Bij brand, waterschade of diefstal wil je dat je data en bedrijfsgegevens snel weer beschikbaar zijn, zodat jij en je collega’s verder kunnen met je werk. Is er goed overzicht wat er moet gebeuren bij een calamiteit? Een actueel en betrouwbaar calamiteitenplan is hierbij onmisbaar. PCI helpt je. In 8 stappen beschrijven we samen jouw plan en inventariseren alles op het gebied van IT-middelen, bedrijfsprocessen, risico’s en huisvesting.

ICT-calamiteitenplan downloaden

Business continuity

IT en data zijn enorm belangrijk voor jou en je organisatie. Als er iets gebeurt wil je dat de bedrijfsschade zoveel mogelijk wordt beperkt, je personeel aan het werk kan en je bedrijf zo snel mogelijk weer operationeel is. Een actueel en betrouwbaar calamiteitenplan helpt je daarbij.

Business continuity service

Met de business continuity service van PCI heb je een veilige en betrouwbare IT oplossing voor je werkomgeving bij calamiteiten. Je bedrijfsgegevens worden continu bewaakt, in geval van nood kun je PCI 24 uur per dag bereiken en onze professionals zorgen dat je zo snel mogelijk weer verder kunt met ondernemen.

Een goed back-up plan is een must

Elk back-up plan is uniek en back-up van je bedrijfsdata is noodzakelijk. In de praktijk blijkt het vaak lastig te zijn om dit goed te regelen. Je moet rekening houden met elementen als budget, kennis en prioriteit, maar wanneer er plotseling schade ontstaat door een calamiteit is het te laat. PCI heeft een back-up oplossing in een platform ondergebracht.

 

Wij zijn er 24/7 voor jou bij calamiteiten

Het is onze taak om ondernemingen en instanties te helpen aan een ideale werkomgeving. En te helpen slim om te gaan met informatie en processen, zodat jij je kunt richten op je werk. Dit doen we 24 uur per dag. 7 dagen in de week. Wij beschermen je bedrijfsgegevens bij calamiteiten. PCI is altijd bereikbaar als je ons nodig hebt. Wij zorgen ervoor dat je snel online bent en door kunt gaan met je werk.

Neem contact met ons op

Vul ons contactformulier in, dan nemen wij snel contact met je op om je zo optimaal van dienst te zijn.

1
Vul in en verstuur
2
Bevestigingsmail
3
We nemen contact op

Waar kunnen we je mee helpen?

Wil je een vraag stellen, offerte aanvragen of een afspraak maken met één van onze specialisten? Vul dan het formulier in op deze pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Dear
Sheila Dear PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

Whitepaper over hybrid workspace 365 innovatie in informatie en communicatiebeheer

Man working on a trading floor

Download onze gratis whitepaper over hybrid workspace 365 innovatie in informatie en communicatiebeheer voor waardevolle inzichten. Laat je gegevens achter en ontvang de whitepaper.

"*" geeft vereiste velden aan

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte