A-Partners waar we trots op zijn
Deze organisaties gingen je voor

Bovendien kun je eenvoudig verbeteren dankzij het real-time adviesrapport, de prioriteitenmodule en de hermetingsmodule. Dit betekent dat je niet meer hoeft te wachten op langdurige en kostbare adviestrajecten. Met de BusinessITScan® krijg je real-time inzicht in de huidige staat van jouw organisatie en kan je gericht verbeteren. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface en de eenvoudige rapportages, kun je snel en eenvoudig aan de slag met verbeteringen. Bovendien kun je altijd en overal inzicht krijgen in jouw organisatie, aangezien de tool web-based is. Wil je jouw organisatie verbeteren en efficiënter maken? Start dan vandaag nog met de BusinessITScan® en krijg inzicht in de Zes succesfactoren voor digitale transformatie©.

Neem contact op

Real-time adviesrapport

BusinessITScan® is een krachtige tool die jouw organisatie in staat stelt om de IT-tevredenheid en Zes succesfactoren voor digitale transformatie© grondig te analyseren en verbeteren. Als je op zoek bent naar een betrouwbare, efficiënte en innovatieve bedrijfsvoering en IT-omgeving, dan helpt de web-based BusinessITScan® je verder. Deze door IT’s Teamwork ontworpen selfservice tool is meertalig, multi persona en onafhankelijk, waardoor je in staat bent om snel en eenvoudig 360 graden inzicht te krijgen in jouw organisatie.

Gratis sneak preview

Een goede eerste indruk in enkele minuten.

In deze gratis sneak preview beantwoord je van verschillende thema’s een aantal vragen. Je ontvangt real-time een sneak preview-dashboard en sneak preview-adviesrapport met de IT-succesfactoren van jouw organisatie. Zo krijg je een eerste indruk van de BusinessITScan® en de situatie in jouw organisatie (beschikbaar in Nederlands en Engels).

BusinessITScan®

Kies deze self-service tool en krijg inzicht in de huidige staat van jouw IT-organisatie zie waar je gericht kunt verbeteren. Je ontvangt real-time een spindiagram en een dashboard met de status van de IT-succesfactoren in jouw organisatie.

 • Productiever en innovatiever zónder lang adviestraject
 • Versterk datagestuurd werken en IT-klantbeleving
 • Ontvang zinvolle verbetervoorstellen van collega's
 • Onafhankelijk inzicht in IT-tevredenheid en verbeterkansen
 • Met de Zes succesfactoren voor digitale transformatie©
Start vandaag nog en krijg een sneak preview
code-820275
thuiswerken

Voordelen voor uw organisatie:

 • Helder integraal dashboard en concreet adviesrapport
 • ­Versterkt samenwerking en compliance
 • ­Gebaseerd op zeer veel marktstandaarden
 • ­Lean verbeteren met prioriteiten- en hermetingsmodule
 • ­Lage kosten door selfservice functionaliteit
 • ­Versnelt innovatie en digitale agenda

Onmisbare inzichten vanuit verschillende functies

Bestuurders, directeuren, managers en BO's/PO's

Meer grip en waardecreatie met IT Direct onafhankelijk inzicht in IT-tevredenheid Zes succesfactoren en de 26 thema’s Versterk cohesie en strategiebepaling Versnel transformatie met best practices en partners

IT/IM-verantwoordelijken en Functioneel Beheerders

Richt IT (nog) meer op uw business Verbeter IT-dienstverlening Creëer draagvlak Ontwikkel regie. Maximale diepgang en snelheid Minimale kosten

Consultants, accountants en IT-dienstverleners

Help je klant om vanuit totaalbeeld keuzes te maken onafhankelijk en zonder lang&duur adviestraject. Meet en verbeter met de BusinessITScan, Benut best practices Sluit je aan bij onze meer dan 35 partners

Neem contact met ons op

Vul ons contactformulier in, dan nemen wij snel contact met je op om je zo optimaal van dienst te zijn.

1
Vul in en verstuur
2
Bevestigingsmail
3
We nemen contact op

Waar kunnen we je mee helpen?

Heb je een vraag over de BusinessITScan® of over een van onze andere diensten? Ben jij klaar om van jouw organisatie de ideale werkplek te maken? Neem contact op of maak een afspraak met één van onze IT-specialisten.

Via het formulier op deze pagina kom je direct met ons in contact. Laat je gegevens bij ons achter en wij nemen contact met je op.

PCI helpt je verder met IT. Altijd en overal.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Customer Service
Customer Service Klantenservice
Terugbelverzoek indienen

Whitepaper over informatie beveiligen die buiten uw bereik ligt

it pictogram future

Download onze gratis whitepaper over informatie beveiligen die buiten uw bereik ligt voor waardevolle inzichten. Laat je gegevens achter en ontvang de whitepaper.

"*" geeft vereiste velden aan

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte