A-Partners waar we trots op zijn
Deze organisaties gingen je voor

Voor wie

Contract management software is geschikt voor elk bedrijf dat op zoek is naar controle en overzicht in leverancierscontracten. De oplossing is schaalbaar en gebruiksvriendelijk. Dit betekent dat je snel aan de slag kunt zonder uren of dagen aan implementatie en training en dat de oplossing meegroeit met de wensen en ambities van jouw bedrijf.

Contractbeheer software

Contract management software voor het MKB is een oplossing die ondersteuning biedt bij de opslag van leverancierscontracten ten behoeve van het beheren van jouw lopende contracten en overige verplichtingen. Het is een eerste stap richting het beheer van documenten en processen op het gebied van contractbeheer.

Documenten zoals contracten en voorwaarden (afspraken), kunnen veilig en digitaal beheerd worden. Contract management software waarschuwt je wanneer contracten aflopen, daardoor kun je op tijd in actie komen. Je voorkomt dat contracten stilzwijgend worden verlengd of dat je te laat aan een vernieuwingstraject begint. Jij hebt volledige controle over jouw lopende contracten en grip op je tijd.

 

Snel informatie vinden

Het contract wordt opgeslagen in het systeem door belangrijke informatie (metadata) zoals contractnummer, leverancier en einddatum te koppelen aan het document. Hierdoor kun je later alle belangrijke informatie en voorwaarden snel weer terugvinden.

 

Overzicht in contracten

Met contract management software kun je in één overzicht zien welke contracten je hebt en wordt gewaarschuwd wanneer ze aflopen. Je hoeft niet meer elk contract apart erbij te pakken om dit na te gaan. Dit scheelt je veel tijd, het zal ervoor zorgen dat er minder fouten gemaakt worden, en je wordt op tijd gewaarschuwd zodat een contract opgezegd kan worden of een nieuw (inkoop) traject opgestart kan worden.

Als je gebruik maakt van contract management software werk je altijd met de juiste versie. Hiermee voorkom je vervelende discussies over bijvoorbeeld veranderingen in de voorwaarden.

 

Kostenbesparend

Door automatische meldingen hoef jij je geen zorgen te maken over het onverwacht aflopen of verlengen van een contract. Je krijgt altijd op het juiste moment een bericht zodat je op tijd actie kunt ondernemen. Dit voorkomt onnodige kosten en houd je meer tijd over voor andere werkzaamheden.

 

Veilig

Met contract management software bepaal je zelf met wie jij de contracten wilt en mag delen. Elke actie wordt hiervan geregistreerd. Hierdoor weet je zeker dat alle informatie veilig bewaard blijft.

Neem contact met ons op

Vul ons contactformulier in, dan nemen wij snel contact met je op om je zo optimaal van dienst te zijn.

1
Vul in en verstuur
2
Bevestigingsmail
3
We nemen contact op

Waar kunnen we je mee helpen?

Wil je een vraag stellen, offerte aanvragen of een afspraak maken met één van onze specialisten? Vul dan het formulier in op deze pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Dear
Sheila Dear PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

Whitepaper Optimaliseer zorg voor clienten met Hybrid Workspace 365

oplossingsgebieden_scanoplossingen_dossierscanning_web

Download onze gratis whitepaper Optimaliseer zorg voor clienten met Hybrid Workspace 365 voor waardevolle inzichten. Laat je gegevens achter en ontvang de whitepaper.

"*" geeft vereiste velden aan

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte