A-Partners waar we trots op zijn
Deze organisaties gingen je voor

Voor wie is contractbeheer software een goede keuze?

Contractbeheer software is geschikt voor elk bedrijf dat op zoek is naar controle en overzicht in leverancierscontracten. De oplossing is schaalbaar en gebruiksvriendelijk. Dit betekent dat je snel aan de slag kunt zonder uren of dagen aan implementatie en training en dat de oplossing meegroeit met de wensen en ambities van jouw bedrijf.

Ondersteuning bij contractbeheer

Contract management software voor het MKB is een oplossing die ondersteuning biedt bij de opslag van leverancierscontracten ten behoeve van het beheren van jouw lopende contracten en overige verplichtingen. Het is een eerste stap richting het beheer van documenten en processen op het gebied van contractbeheer.

Wat is contractbeheer software?

Documenten, zoals contracten en voorwaarden (afspraken), kunnen veilig en digitaal beheerd worden. Contractbeheer software waarschuwt je wanneer contracten aflopen, waardoor je op tijd in actie komt. Je voorkomt dat contracten stilzwijgend worden verlengd of dat je te laat aan een vernieuwingstraject begint. Jij hebt met contractbeheer software volledige controle over jouw lopende contracten en meer grip op je tijd.

Vind informatie sneller met contractbeheer software

Kies jij ervoor je contracten te beheren met deze software? Dan wordt het contract opgeslagen in het systeem door belangrijke informatie (metadata) zoals contractnummer, leverancier en einddatum te koppelen aan het document. Hierdoor kun je later alle belangrijke informatie en voorwaarden snel weer terugvinden. Ideaal om snel tot de benodigde informatie te komen.

 

Behoud overzicht in de contracten

Met contractbeheer software kun je in één overzicht zien welke contracten je hebt en gewaarschuwd worden wanneer ze aflopen. Je hoeft niet meer elk contract apart erbij te pakken om dit na te gaan. Dit scheelt je veel tijd. Het zal ervoor zorgen dat er minder fouten gemaakt worden en je wordt op tijd gewaarschuwd zodat een contract opgezegd kan worden of een nieuw (inkoop) traject opgestart kan worden.

 

Als je gebruik maakt van contractbeheer software werk je altijd met de juiste versie. Hiermee voorkom je vervelende discussies over bijvoorbeeld veranderingen in de voorwaarden.

 

Bespaar je organisatie van onnodige kosten

Door automatische meldingen hoef jij je geen zorgen te maken over het onverwacht aflopen of verlengen van een contract. Je krijgt altijd op het juiste moment een bericht zodat je op tijd actie kunt ondernemen. Dit voorkomt onnodige kosten en zorgt dat je meer tijd overhoudt voor andere werkzaamheden.

 

Veilig werken

Met contractbeheer software bepaal je zelf met wie jij de contracten wilt en mag delen. Elke actie wordt hiervan geregistreerd. Hierdoor weet je zeker dat alle informatie veilig bewaard blijft. Zo weet je dus zeker dat je informatie op een juiste manier wordt beveiligd.

Zo helpt contractbeheer software bij PCI je verder

Dit zijn alle voordelen op een rijtje wanneer je kiest voor contractbeheer software bij PCI:

  • Efficiënt beheer van contracten
  • Altijd op schema met datums
  • Strikte naleving van voorwaarden
  • Maximale veiligheid voor contractdata
  • Snel toegang tot cruciale contractinformatie

Beheer je contracten met PCI

Wil jij met jouw organisatie ook gebruik maken van de contractbeheer software van PCI? Wij staan voor je klaar. Samen zorgen we ervoor dat jij zo efficiënt mogelijk te werk kan gaan als het gaat om het beheren van jouw lopende contracten. Ongeacht je vraagstuk, wij hebben altijd een passende oplossing – één die geheel aansluit op jouw wensen voor je organisatie. Wij helpen met contracten en documentmanagement in zijn geheel, zodat jij je tijd productiever indeelt.

 

De beste werkplek creëren?

Dat doe je met PCI als jouw strategische IT-partner. Wij helpen jou om de ideale werkomgeving te creëren door een oplossing te bieden op ieder IT-vraagstuk. Alles om voor jou efficiënt werken zo optimaal mogelijk te maken. Denk aan oplossingen als werken in een cloud werkplek of oplossingen op het gebied van digitale factuurverwerking of personeelsdossiers. Wij denken een IT–strategie uit voor jouw organisatie. En dat afgestemd op basis van jouw wensen.

 

Ook voor print- en audiovisuele oplossingen staat PCI klaar!

Kies PCI als jouw betrouwbare digitale partner voor het optimaliseren van jouw IT-infrastructuur. Ontdek ons uitgebreide aanbod van IT-diensten, audiovisuele middelen, printoplossingen en supplies. Neem vandaag nog contact met ons op en onze deskundige teams staan klaar om jouw organisatie te voorzien van de perfecte werkplek, waar je ook werkt. Laat ons weten waarmee we je kunnen helpen, en wij zorgen voor een snelle follow-up.

Neem contact met ons op

Vul ons contactformulier in, dan nemen wij snel contact met je op om je zo optimaal van dienst te zijn.

1
Vul in en verstuur
2
Bevestigingsmail
3
We nemen contact op

Waar kunnen we je mee helpen?

Wil je een vraag stellen, offerte aanvragen of een afspraak maken met één van onze specialisten? Vul dan het formulier in op deze pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Dear
Sheila Dear PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

Whitepaper Optimaliseer zorg voor clienten met Hybrid Workspace 365

oplossingsgebieden_scanoplossingen_dossierscanning_web

Download onze gratis whitepaper Optimaliseer zorg voor clienten met Hybrid Workspace 365 voor waardevolle inzichten. Laat je gegevens achter en ontvang de whitepaper.

"*" geeft vereiste velden aan

Veelgestelde vragen

Contractbeheer software is een digitaal hulpmiddel dat specifiek is ontworpen om contracten en bijbehorende documenten op een gestructureerde en georganiseerde manier te beheren. Het stelt je in staat om contracten veilig op te slaan, te waarschuwen voor naderende vervaldatums en zo stilzwijgende verlengingen of te late vernieuwingstrajecten te voorkomen. Je krijgt volledige controle over lopende contracten en meer grip op je tijd.

Bij contractbeheer worden contracten digitaal opgeslagen in een systeem. Belangrijke informatie zoals contractnummers, leveranciers en einddatums, wordt als metadata aan de documenten gekoppeld, waardoor je gemakkelijk en efficiënt belangrijke details kunt terugvinden. De software biedt daarnaast een overzicht van alle lopende contracten en stuurt waarschuwingen uit als een contract bijna afloopt.

Kiezen voor contractbeheer software betekent investeren in overzicht, efficiëntie en kostenbesparing. De software voorkomt dat contracten onbedoeld verlengd worden, waardoor onnodige kosten ontstaan. Ook worden fouten geminimaliseerd omdat je altijd met de meest recente contract versie werkt. Dit bespaart organisaties tijd en helpt bij het voorkomen van discussies of onduidelijkheden over contractvoorwaarden.

Contractbeheer software is ontworpen met veiligheid in gedachten. Jij kunt zelf bepalen met wie je contracten deelt, en elke actie wordt geregistreerd. Hierdoor wordt alle informatie veilig bewaard. De software zorgt ervoor dat vertrouwelijke gegevens beschermd blijven en alleen toegankelijk zijn voor de door jou geautoriseerde personen.

Benieuwd naar de kosten van contractbeheer software? De prijs kan variëren op basis van functionaliteit, schaalbaarheid, en de specifieke behoeften en wensen van een organisatie. Neem contact met ons op, dan informeren wij je over de mogelijke kosten bij het gebruik van onze contractbeheer software.

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte