A-Partners waar we trots op zijn

Minimale disputen en ad hoc acties

De doorlooptijd van de goedkeuring door diverse afdelingen en functionarissen kan op de voet gevolgd worden, zodat de crediteurenafdeling de betalingstermijnen effectief kan bewaken. Daarbij is de kans op het zoekraken van facturen tot een minimum teruggebracht, evenals tijdrovende acties om vragen uit te zoeken. Zo voorkom je kostbare disputen.

Vraag vrijblijvend advies

Wat digitale factuurverwerking inhoudt

Digitale factuurverwerking of factuurmanagement is een geautomatiseerde manier om inkomende facturen te beheren en te verwerken. Door deze automatisering heb je als organisatie volledige controle over de inkomende factuurstroom, doordat alle binnenkomende facturen op één plek te volgen en beheren zijn. Ook besparen de geautomatiseerde processen dat de factuurverwerking niet langer handmatig hoeft en vermindert daarmee ook de kans op invoerfouten. Je werkt met digitale factuurverwerking dus echt met een automatische workflow.

Digitaliseer je factuurverwerking en bespaar tijd en kosten

Digitaliseer je factuurverwerking en bespaar kostbare tijd en kosten met de geavanceerde oplossing van PCI. Met onze naadloze digitale factuurverwerking elimineer je handmatige taken, verminder je administratieve irritaties en verbeter je de efficiëntie van je financiële processen. Laat papieren facturen achter je en ontdek de voordelen van een geautomatiseerde, veilige en foutloze factuurverwerking. Neem vandaag nog contact op en laat ons je helpen om jouw facturatie naar een hoger niveau te tillen.

 

Gestroomlijnde afhandeling inkoopfacturen

Voor het accuraat en zo gunstig mogelijk afhandelen van inkoopfacturen bieden wij solide oplossingen in digitale factuurverwerking. Het uitgangspunt hierbij is dat de verwerking van inkomende facturen naadloos aansluit op diverse financiële systemen. Met onze oplossing gaat het proces van ontvangst, inboeken en valideren, betaalbaar stellen en betalen veel sneller dan handmatige verwerking. De kosten per factuur worden significant lager, terwijl het inzicht in de factuurstatus en de betaalverplichtingen sterk toeneemt. Het kunnen budgetteren van betalingen biedt meer controle en een beter beheer van de cashflow.

Meer informatie

 

Forse vermindering van handmatige invoer

Het handmatig inboeken van grote hoeveelheden facturen is niet alleen arbeidsintensief en tijdrovend, maar ook foutgevoelig. Bij gedigitaliseerde factuurverwerking worden de gewenste gegevens automatisch herkend en identiek overgenomen (via mail of scanner). Betreffende facturen worden voor handmatige controle aangeboden. Dit levert een hogere betrouwbaarheid op, waarbij het alleen nog in uitzonderingsgevallen nodig is facturen handmatig in te boeken.

Wil jij dit ook voor jouw organisatie? PCI helpt je verder om efficiënter om te gaan met jouw facturen maken en verwerken.

 

PCI als jouw strategische partner?

Wij helpen je de ideale werkomgeving te creëren voor jouw organisatie. Voor ieder vraagstuk op IT-gebied kun je bij ons terecht voor een passende oplossing. Niet alleen voor digitale verwerking, maar ook voor een gehele IT-strategie of een cloud werkplek. Daarnaast bieden wij oplossingen op het gebied van print & scan en audiovisuele (AV) apparatuur. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Meer over print & scan Meer over AV

Zorg voor minder problemen en onverwachte acties

Je kunt precies zien hoelang het duurt voordat verschillende afdelingen een factuur goedkeuren. Hierdoor kan de afdeling die de betalingen doet, goed op tijd betalen. Facturen raken niet meer kwijt en je hoeft minder tijd te besteden aan het oplossen van vragen. Dit bespaart je gedoe en onnodige discussies.

 

Schaalbare totaaloplossing

Met onze schaalbare digitale factuurverwerking bieden we flexibiliteit in de inrichting en efficiënte implementatie. Of het nu in de cloud, hybride of lokaal op kantoor is, onze oplossing past zich moeiteloos aan aan de behoeften van jouw bedrijf.

 

Aanpak van digitale factuurverwerking met PCI

Samen met een van onze consultants worden de factuurstromen in kaart gebracht en bekeken welke oplossing het beste bij jouw organisatie past. Zo is het gelijk duidelijk welke voordelen er voor jou te behalen zijn.

Dit zijn de voordelen van digitale factuurverwerking

Zo helpt digitale factuurverwerking jouw organisatie verder:

  • Facturen raken nooit meer kwijt
  • Geen handmatige invoer van facturen
  • Geautomatiseerde workflow
  • Geen herinneringsfacturen en aanmaningen meer
  • Snel te doorzoeken persoonlijk archief
  • eventuele korting bij verkorte betalingstermijnen

Altijd een oplossing op maat voor iedere organisatie

Bij PCI bieden we een oplossing op maat voor iedere organisatie, zodat jij altijd en overal efficiënt kunt werken. Van IT-security tot printoplossingen, we begrijpen dat elk bedrijf unieke uitdagingen heeft die vragen om specifieke oplossingen. Of het nu gaat om IT-veiligheid, samenwerken, clouddiensten of het creëren van een moderne werkplek, onze oplossingen zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften. Ontdek ons uitgebreide overzicht van IT-oplossingen en laat ons jouw bedrijf helpen groeien met de perfecte IT-oplossing.

 

PCI helpt je verder

Bij PCI zijn we meer dan alleen een digitale partner; we denken met je mee op alle fronten om jouw organisatie te voorzien van de beste werkplek. Of het nu gaat om IT, printoplossingen, clouddiensten of andere thema’s, we bieden op maat gemaakte oplossingen voor organisaties in elke branche. Met onze uitgebreide ervaring en expertise helpen we jouw bedrijfsprocessen efficiënter te maken en creëren we samen de ideale werkomgeving, met als basis een sterke IT-infrastructuur. Laat PCI je verder helpen, altijd en overal.

Neem contact met ons op

Vul ons contactformulier in, dan nemen wij snel contact met je op om je zo optimaal van dienst te zijn.

1
Vul in en verstuur
2
Bevestigingsmail
3
We nemen contact op

Waar kunnen we je mee helpen?

Wil je een vraag stellen, offerte aanvragen of een afspraak maken met één van onze specialisten? Vul dan het formulier in op deze pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Dear
Sheila Dear PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

Whitepaper over Print- en Documentstromen

Download onze gratis whitepaper over Print- en Documentstromen voor waardevolle inzichten. Laat je gegevens achter en ontvang de whitepaper.

"*" geeft vereiste velden aan

Veelgestelde vragen

Digitale factuurverwerking is het proces van het omzetten van papieren facturen naar een digitaal formaat en het automatisch verwerken van deze digitale facturen in een administratief of financieel systeem. Het doel is om de verwerking van facturen sneller, efficiënter en nauwkeuriger te maken. Het omvat zowel de digitalisering van fysieke facturen als de automatische verwerking van al digitaal ontvangen facturen.

Facturen kunnen worden gedigitaliseerd door ze te scannen met een scanner en vervolgens om te zetten naar een digitaal formaat zoals PDF. Moderne scansoftware kan vaak tekst en gegevens op de gescande factuur herkennen (via Optical Character Recognition, of OCR). Daarnaast zijn er steeds meer leveranciers die facturen direct in een digitaal formaat aanleveren, waardoor het scannen van papieren facturen overbodig wordt.

De kosten voor het digitaliseren van factuurverwerking variëren sterk afhankelijk van de omvang van de onderneming, het aantal facturen dat moet worden verwerkt, de keuze voor software of cloud-oplossingen, en of er specifieke integraties of maatwerk nodig zijn. Het kan gaan om een eenmalige investering in hardware en software, gevolgd door terugkerende kosten voor softwarelicenties, updates en onderhoud. Voor een exacte schatting zou je offertes moeten opvragen bij leveranciers van dergelijke oplossingen.

Digitale factuurverwerking biedt diverse voordelen. Het vermindert de kans op fouten, omdat veel processen geautomatiseerd zijn. Het bespaart tijd en arbeidskosten, omdat het handmatig invoeren en sorteren van facturen wordt verminderd of geëlimineerd. Bovendien verbetert het de traceerbaarheid en transparantie van het facturatieproces en kan het bijdragen aan een snellere betaling en beter cashflowbeheer.

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte