Deze organisaties gingen je voor
Ontdek Esibi Castia voor jouw ceremonie

Esibi Castia is een vorm van Digital Signage die ervoor zorgt dat jij je bezoekers professioneel informeert tijdens een ceremonie, bruiloft of plechtigheid. De software biedt jou de mogelijkheid om helder en flexibel te communiceren, wat zorgt voor een professionele uitstraling.

De technologie achter Esibi Castia

Wat is Digital Signage?

Digital Signage stelt jou in staat om informatie digitaal en visueel te delen met een specifieke groep op een specifieke locatie. Maak gebruik van beeldschermen om gerichte informatie te verspreiden. Zo weet jij zeker dat iedere bezoeker op het juiste moment precies weet wat ze moeten doen en weten.

 

Waarom Esibi Castia

Esibi Castia helpt je om gemakkelijk met alle bezoekers te communiceren. Zijn er plotselinge wijzigingen in het programma? Dan kun je deze snel en moeiteloos aanpassen. Je berichten zijn in jouw eigen stijl te personaliseren, waardoor het professioneel, duidelijk en goed overkomt.

Contact opnemen

De voordelen van Esibi Castia

  • Gerichte communicatie
  • Professionele uitstraling
  • Bezoekers altijd op de hoogte
  • Gemakkelijk last-minute aanpasbaar
  • Alle informatie vanuit één centraal punt
Start vandaag nog en ervaar de voordelen van Esibi Castia

Services die perfect passen

Ontdek ook Esibi Online Ceremonie en Esibi Webcast

Wist je dat Esibi Castia perfect samenwerkt met Esibi Online Ceremonie en Esibi Webcast? Met Esibi Online Ceremonie kun je de hele ceremonie, plechtigheid of andere gebeurtenis met anderen digitaal aanmaken. Met Esibi Webcast kun je de bruiloft, uitvaart of andere gebeurtenis live uitzenden met een online livestream. Als het voor iemand niet mogelijk is live deel te nemen, kan de stream ook later bekeken worden. Zo kan je een zeer uitgebreide ceremonie plannen waarbij iedereen écht betrokken is bij en deel uit maakt van deze gebeurtenis.

Contact opnemen

Neem contact met ons op

Vul ons contactformulier in, dan nemen wij snel contact met je op om je zo optimaal van dienst te zijn.

1
Vul in en verstuur
2
Bevestigingsmail
3
We nemen contact op

Kunnen wij wat voor jou betekenen?

Wil jij op locatie gebruik maken van Digital Signage en ben je benieuwd hoe PCI je daarbij kan helpen? Of ben je benieuwd naar wat de beste mogelijkheden zijn? Vraag een gratis adviesgesprek aan met een van onze specialisten of vraag een offerte op maat aan. Onze specialisten denken mee met een passende oplossing voor jouw organisatie.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Dear
Sheila Dear PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

Whitepaper over Network as a Service

Download onze gratis whitepaper over Network as a Service voor waardevolle inzichten. Laat je gegevens achter en ontvang de whitepaper.

"*" geeft vereiste velden aan

Veelgestelde vragen over Esibi Castia

Esibi Castia is speciaal ontworpen voor ceremonies, met nadruk op gemak, personalisatie en duidelijke communicatie.

Wij helpen je graag Esibi Castia in gebruik te nemen en denken actief mee aan de mogelijkheden die bij je passen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Ja, Esibi Castia is ontworpen voor flexibiliteit. Of het nu gaat om een intieme bijeenkomst of een grootschalig evenement, ons systeem kan worden aangepast aan jouw specifieke behoeften.

Beveiliging en het waarborgen van jouw privacy is waar wij goed in zijn. Alle informatie die je deelt via Esibi Castia is beschermd met geavanceerde beveiligingsprotocollen om ervoor te zorgen dat jouw data veilig blijft.

Esibi Castia is ontworpen om naadloos te integreren met een scala aan systemen, inclusief onze eigen Esibi oplossingen zoals Online Ceremonie en Esibi Webcast. Mocht je specifieke integratiebehoeften hebben, neem dan contact met ons op.

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte