Deze organisaties gingen je voor
Ceremonies op maat

Esibi Online Ceremonie is een platform waarmee je een gebeurtenis zoals een plechtigheid, dienst of ceremonie online kunt organiseren. Het platform biedt de mogelijkheid om de tijdlijn van een plechtigheid van tevoren voor te bereiden door deze te vullen met presentaties, muziek, foto’s en video’s. Stuur uitnodigingen aan familieleden zodat zij kunnen meewerken aan het vullen van het programma, waarna je deze kunt bekijken.

Veilig en persoonlijk

Hoe Esibi Online Ceremonie werkt

Deze innovatieve software zorgt ervoor dat je een gebeurtenis kunt aanmaken en organiseren. Als coördinator heb je de mogelijkheid om uitnodigingen te versturen waardoor anderen hieraan kunnen meewerken. Samen kunnen jullie een programma naar wens invullen, inclusief muziek, foto’s, video’s en boodschappen van anderen, zodat je een geheel persoonlijke ceremonie kunt organiseren. Dit is online in te stellen en zowel op locatie als online af te spelen.

 

Waarom je voor Esibi Online Ceremonie kiest

Esibi Online Ceremonie biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditionele ceremonies. Zo is het gemakkelijker om een ceremonie online samen te stellen, zodat betrokkenen niet fysiek bij elkaar aanwezig hoeven te zijn op hetzelfde moment. Dit is vooral handig voor mensen die ver weg wonen, fysiek belemmerd zijn of een andere reden hebben waardoor ze niet aanwezig kunnen zijn. Ook biedt het voordelen voor de locatie zelf. Esibi helpt nieuwe inkomsten te genereren door extra diensten aan te bieden. Daarnaast breidt het de dienstverlening uit buiten je fysieke locatie. Tot slot kan het gebruik van Esibi Online Ceremonie helpen om de werklast van het personeel te verminderen en verbetert het de efficiëntie.

PCI helpt je verder met IT

Wat PCI voor jou doet met Esibi

Laat PCI je verder helpen. Wij denken met jou mee om de ideale ceremonie voor jou te realiseren. Voor elk budget en bij elke wens kunnen wij kijken naar de mogelijkheden. Van livestream en LED schermen tot de juiste IT-systemen, bij PCI ben je aan het juiste adres. Onze expertise is jou ontzorgen, zodat je de focus kunt leggen op jouw kerntaken en het moment.

Hoe wordt Esibi Online Ceremonie gebruikt?

Om Esibi Online Ceremonie te gebruiken, moet je eerst een account hebben. Met dit account kun je inloggen op het platform en een nieuwe ceremonie aanmaken. Bij het aanmaken van een nieuwe ceremonie kan je een naam en beschrijving meegeven, evenals de locatie, de ruimte en de datum en tijd van de ceremonie.

 

Vervolgens verstuur je uitnodigingen naar de genodigden. De genodigden ontvangen een e-mail met daarin een link naar de online omgeving en een persoonlijk wachtwoord. Met dit wachtwoord kunnen zij inloggen op het platform en deelnemen aan het samenstellen van de ceremonie. De genodigden kunnen de content bekijken en beluisteren die je hebt toegevoegd. Zij kunnen ook zelf content toevoegen, zodat de ceremonie een persoonlijke en interactieve gebeurtenis.

Vraag advies aan

De voordelen van Esibi Online Ceremonie

  • Gebruiksvriendelijk en intuïtief
  • Door meerderen online te gebruiken
  • Hoogwaardige beveiliging en privacy
  • Geschikt voor diverse gebeurtenissen
  • Organiseer ceremonies vanuit elke locatie
  • Naadloze integratie met plaatselijke systemen
Start vandaag nog en ervaar de voordelen van Esibi Online Ceremonie

Services die perfect passen

Ontdek ook Esibi Castia en Esibi Webcast

Wist je dat Esibi Online Ceremonie perfect samenwerkt met Esibi Castia en Esibi Webcast? Nadat je de gebeurtenis hebt georganiseerd en aangemaakt, kun je Esibi Castia gebruiken om digitale communicatie te verspreiden op verschillende schermen. Zo kun je bijvoorbeeld de starttijd van de ceremonie of locatie van activiteiten op monitoren tonen. Met Esibi Webcast kun je de bruiloft, uitvaart of andere gebeurtenis live uitzenden met een online livestream. Als het voor iemand niet mogelijk is live deel te nemen, kan de stream ook later bekeken worden. Zo kan écht iedereen betrokken blijven bij en deel uit maken van deze gebeurtenis.

Neem contact met ons op

Vul ons contactformulier in, dan nemen wij snel contact met je op om je zo optimaal van dienst te zijn.

1
Vul in en verstuur
2
Bevestigingsmail
3
We nemen contact op

Kunnen wij wat voor jou betekenen?

Wil jij op locatie gebruik maken van Esibi en ben je benieuwd hoe PCI je daarbij kan helpen? Of ben je benieuwd naar wat de beste mogelijkheden zijn? Vraag een gratis adviesgesprek aan met een van onze specialisten of vraag een offerte op maat aan. Onze specialisten denken mee met een passende oplossing voor jouw organisatie.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Dear
Sheila Dear PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

Whitepaper over Network as a Service

Download onze gratis whitepaper over Network as a Service voor waardevolle inzichten. Laat je gegevens achter en ontvang de whitepaper.

"*" geeft vereiste velden aan

Veelgestelde vragen over Esibi Online Ceremonie

Esibi Online Ceremonie is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Zo kun je inloggen op het platform en een nieuwe ceremonie aanmaken. Na het instellen, stuur je uitnodigingen naar de genodigden, die vervolgens met een link en een persoonlijk wachtwoord toegang krijgen tot de online omgeving. Hier kunnen ze de content bekijken, beluisteren en zelfs bijdragen aan de invulling van de ceremonie.

Ja, met Esibi Online Ceremonie kun je verschillende soorten gebeurtenissen organiseren, zoals plechtigheden, diensten of andere belangrijke ceremonies. Het platform is flexibel en aanpasbaar aan je behoeften.

Veiligheid is voor ons van groot belang. Esibi Online Ceremonie biedt een hoge mate van beveiliging en privacy, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over je persoonlijke informatie of onbevoegde toegang tot de ceremonie.

Ons toegewijde supportteam staat altijd klaar om je te helpen bij eventuele technische uitdagingen. Neem gerust contact op als je problemen ondervindt, wij zorgen wij dat het zo snel mogelijk opgelost is.

Jazeker. Met Esibi Online Ceremonie kun je eenvoudig uitnodigingen versturen naar je dierbaren. Zij ontvangen een e-mail met een link naar de online omgeving en kunnen, met een persoonlijk wachtwoord, inloggen op het platform en deelnemen aan het samenstellen van de ceremonie.

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte