Deze organisaties gingen je voor
Wat is Esibi Webcast?

Esibi Webcast transformeert de manier waarop ceremonies worden ervaren door ze beschikbaar te maken voor iedereen, ongeacht hun locatie. Of het nu een bruiloft, uitvaart of een andere belangrijke gebeurtenis is, deze innovatieve oplossing brengt mensen samen en versterkt het gevoel van verbondenheid.

Wat Esibi Webcast precies doet

Esibi Webcast is een krachtig livestream-platform ontworpen voor ceremonies. Of het nu een bruiloft, uitvaart of een andere belangrijke gebeurtenis betreft, het platform zorgt voor een vlekkeloze streamingervaring, direct naar de apparaten van de kijkers. De software biedt de mogelijkheid om meerdere camera’s te koppen waardoor verschillende hoeken worden vastgelegd. Het resultaat is een professionele en dynamische kijkervaring.

De problemen die Esibi Webcast aanpakt

In het verleden moest men fysiek aanwezig zijn om deel te nemen aan belangrijke ceremonies. Maar nu hoeft het geen probleem meer te zijn als je niet fysiek aanwezig kunt zijn. Esibi Webcast overbrugt deze kloof, waardoor iedereen vanuit het comfort van hun eigen huis of zelfs vanuit een ander land kan deelnemen.

Waarom Esibi Webcast kiezen

De voordelen zijn talrijk. Naast het vergroten van het bereik van de ceremonie, biedt Esibi Webcast ook opnamefuncties, zodat men ceremonies kan herbeleven. Bovendien is er een mogelijkheid voor personalisatie, waardoor de livestream een unieke touch krijgt die representatief is voor de gelegenheid of jouw merk.

Neem contact op

De voordelen van Esibi Webcast

  • Gebruiksvriendelijk platform
  • Veilige en beveiligde streaming
  • Ondersteuning van onze experts
  • Opnames die een leven lang meegaan
  • Connectiviteit vanuit elke hoek van de wereld
  • Branding die jouw evenement onderscheidend maakt

Services die perfect passen

Ontdek ook Esibi Online Ceremonie en Esibi Webcast

Esibi Webcast werkt naadloos samen met andere oplossingen van PCI, zoals Esibi Online Ceremonie en Esibi Castia. Terwijl de Webcast zich richt op het streamen, stelt de Online Ceremonie gebruikers in staat om een ceremonie of herdenkingsdienst volledig digitaal te organiseren, en Castia biedt geavanceerde streamingopties en functies. Samen zorgen ze voor een volledige ervaring, waardoor gebruikers een evenement kunnen creëren, beheren en streamen met gemak en professionaliteit.

PCI helpt je verder met IT

De PCI en Esibi Webcast samenwerking

PCI staat bekend om zijn technologische expertise en klantenservice. In combinatie met Esibi Webcast, profiteren klanten niet alleen van een toonaangevend streamingplatform, maar ook van de ondersteuning en diensten van PCI, die ervoor zorgen dat elk evenement vlekkeloos verloopt.

Neem contact op voor meer informatie

In een tijd waarin connectiviteit cruciaal is, biedt Esibi Webcast van PCI een oplossing die verder gaat dan alleen technologie. Het gaat over het verbinden van harten, het delen van momenten en het zorgen voor inclusiviteit. Voor meer informatie en hoe PCI je verder kan helpen, neem vandaag nog contact met ons op.

Neem contact op

Neem contact met ons op

Vul ons contactformulier in, dan nemen wij snel contact met je op om je zo optimaal van dienst te zijn.

1
Vul in en verstuur
2
Bevestigingsmail
3
We nemen contact op

Kunnen wij wat voor jou betekenen?

Wil jij op locatie gebruik maken van Digital Signage en ben je benieuwd hoe PCI je daarbij kan helpen? Of ben je benieuwd naar wat de beste mogelijkheden zijn? Vraag een gratis adviesgesprek aan met een van onze specialisten of vraag een offerte op maat aan. Onze specialisten denken mee met een passende oplossing voor jouw organisatie.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Dear
Sheila Dear PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

Whitepaper over Network as a Service

Download onze gratis whitepaper over Network as a Service voor waardevolle inzichten. Laat je gegevens achter en ontvang de whitepaper.

"*" geeft vereiste velden aan

Veelgestelde vragen over Esibi Webcast

Esibi Webcast is speciaal ontworpen voor ceremonies, met functies die zorgen voor een intieme en betrokken ervaring voor de kijkers.

Onze samenwerking verzekert dat er technische ondersteuning beschikbaar is, en het platform zelf is gebouwd op technologie die zorgt voor stabiele streams.

Veiligheid is voor ons van groot belang. Esibi Online Ceremonie biedt een hoge mate van beveiliging en privacy, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over je persoonlijke informatie of onbevoegde toegang tot de ceremonie.

Esibi Webcast, samen met Esibi Online Ceremonie en Esibi Castia, zijn allemaal naadloos geïntegreerd, waardoor een volledige ervaring voor het organiseren en streamen van evenementen ontstaat.

Ja, de privacy en veiligheid van de kijkers en de uitzending zijn van het grootste belang. Esibi Webcast biedt beveiligde streams met toegangscontroles zoals wachtwoorden.

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte