De keuze voor Office 365 en andere tools is pas een succes als de medewerkers ook succesvol gebruik maken van de functionaliteiten. De overgang naar nieuwe IT tools vraagt echt om een andere manier van dagelijks werken door de mensen. Met Adoptie office 365 neemt het gebruik van de nieuwe tools toe en leren de medewerkers steeds meer nieuwe functionaliteiten kennen. Je organisatie haalt het maximale uit de nieuwe tools en technologieën.

De schakel tussen mens, organisatie en IT

De keuze voor Office 365 en andere tools is pas een succes als de medewerkers ook succesvol gebruik maken van de functionaliteiten. De overgang naar nieuwe IT tools vraagt echt om een andere manier van dagelijks werken door de mensen. Met Adoptie office 365 neemt het gebruik van de nieuwe tools toe en leren de medewerkers steeds meer nieuwe functionaliteiten kennen. Je organisatie haalt het maximale uit de nieuwe tools en technologieën.

networking as a service

Hulp bij thuiswerken met Microsoft Teams

Microsoft Teams downloaden is één. Maar zorg ook dat je eruit haalt wat erin zit. Onze IT specialisten zitten klaar om jou te helpen met vragen over samenwerken op afstand en leggen je graag alle mogelijkheden uit. Van veilig data delen tot het opzetten van meetings.

Vraag vrijblijvend advies

Compleet verandertraject

Zijn de medewerkers zich bewust van de nieuwe manier van werken? Zien zij er het nut, de noodzaak en de voordelen van in? Hoe overtuig je de medewerkers van de meerwaarde voor henzelf? Voordelen als gemakkelijker samenwerken, informatie delen en meer productiviteit. We helpen jouw organisatie met een compleet verandertraject. Door de medewerkers te informeren, hen te betrekken bij de voorbereiding, planning en uitvoering, en hen te begeleiden bij het werken met de nieuwe tools.

Customer Service

Waar kunnen we je mee helpen?

Customer Service Klantenservice

Kom in contact met een adoptie office 365 specialist

Wil je graag een vraag stellen, offerte aanvragen of een afspraak maken met één van onze IT adoptie specialisten? Vul dan het formulier in op deze pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Op de hoogte
Contact opnemen
Voorwaarden*

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in:(Vereist)
Op de hoogte
Contact opnemen
Voorwaarden(Vereist)

"*" geeft vereiste velden aan

Op de hoogte
Contact opnemen
Voorwaarden*