A-Partners waar we trots op zijn
Deze organisaties gingen je voor
networking as a service

Hulp bij thuiswerken met Microsoft Teams

Microsoft Teams downloaden is één. Maar zorg ook dat je eruit haalt wat erin zit. Onze IT specialisten zitten klaar om jou te helpen met vragen over samenwerken op afstand en leggen je graag alle mogelijkheden uit. Van veilig data delen tot het opzetten van meetings.

Neem contact met ons op

De schakel tussen mens, organisatie en IT

De keuze voor Office 365 en andere tools is pas een succes als de medewerkers ook succesvol gebruik maken van de functionaliteiten. De overgang naar nieuwe IT tools vraagt echt om een andere manier van dagelijks werken door de mensen. Met Adoptie office 365 neemt het gebruik van de nieuwe tools toe en leren de medewerkers steeds meer nieuwe functionaliteiten kennen. Je organisatie haalt het maximale uit de nieuwe tools en technologieën.

Wat is adoptie office 365?

Adoptie voor office 365 neemt je medewerkers mee in een compleet verandertraject, zodat zij de nieuwe manier van werken accepteren en leren werken met de nieuwe IT tools. Iedere medewerker binnen je organisatie heeft een eigen karakter en bereidheid om z’n werkwijze te veranderen. De specialisten inventariseren, coachen en begeleiden; alle medewerkers zullen de nieuwe manier van werken omarmen.

 

Meer informatie

 

Compleet verandertraject

Zijn de medewerkers zich bewust van de nieuwe manier van werken? Zien zij er het nut, de noodzaak en de voordelen van in? Hoe overtuig je de medewerkers van de meerwaarde voor henzelf? Voordelen als gemakkelijker samenwerken, informatie delen en meer productiviteit. We helpen jouw organisatie met een compleet verandertraject. Door de medewerkers te informeren, hen te betrekken bij de voorbereiding, planning en uitvoering, en hen te begeleiden bij het werken met de nieuwe tools.

Neem contact met ons op

Vul ons contactformulier in, dan nemen wij snel contact met je op om je zo optimaal van dienst te zijn.

1
Vul in en verstuur
2
Bevestigingsmail
3
We nemen contact op

Kom in contact met een adoptie office 365 specialist

Wil je graag een vraag stellen, offerte aanvragen of een afspraak maken met één van onze IT adoptie specialisten? Vul dan het formulier in op deze pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Dear
Sheila Dear PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

Whitepaper over Kantoor van de toekomst

Download onze gratis whitepaper over kantoor van de toekomst voor waardevolle inzichten. Laat je gegevens achter en ontvang de whitepaper.

"*" geeft vereiste velden aan

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte