A-Partners waar we trots op zijn
Deze organisaties gingen je voor
phishing

Hoe lang kan jouw organisatie offline zijn?

Op basis van je continuïteitsvraagstuk bekijken we welke technologische oplossing het beste past bij jouw situatie. Want de ene organisatie kan best enkele dagen uit de lucht zijn, terwijl dit voor een andere organisatie absoluut geen optie is.

Samen kijken we naar de beste combinatie van managed back-up oplossingen, jouw eisen en retentiewensen. Of het nu de back-up van een complete IT omgeving is, de werkplek of een public of private cloud omgeving.

Managed Back-up-as-a-Service (BaaS) voor een veilige werkomgeving

Van het belang van een goede back-up hoeven we je niet te overtuigen. In geval van een calamiteit of een cyberaanval is een managed back-up oplossing dé manier om je IT-omgeving weer snel up-and-running te krijgen. Als organisatie heb je te maken met de groei van data, ondanks nieuwe technieken die helpen om optimaal om te gaan met deze bedrijfskritische, actieve en archiveringsdata. Jouw digitale bedrijfsdata is naast medewerkers immers de belangrijkste asset.

Van te voren goed nadenken over een afdoende back-up en restore strategie is dus van groot belang om de continuïteit te kunnen garanderen na een calamiteit.

Eigen unieke eigenschappen managed back-up partners

Back-up leveranciers bieden een overweldigend aanbod aan verschillende features als encryptie, deduplicatie, data compressie, mobile data security en meer. Zo kent elke back-up leverancier zijn eigen unieke eigenschappen.

Bij PCI luisteren we eerst naar jouw organisatie wensen en bekijken we wat jouw organisatie nodig heeft, om je zo de beste managed back-up oplossing te kunnen adviseren. We ondersteunen je graag met ICT die bijdraagt aan jouw bedrijfsdoelstellingen, zodat jouw organisatie toekomstbestendig is en blijft.

Voordelen van de Managed Back-up-as-a-Service

  • Betrouwbaar: back-up van jouw data in gecertificeerde datacenters in West Europa, de back-up wordt beheerd en gecontroleerd door PCI. Europese landen kennen een veel strengere privacywetgeving, je hebt daarmee geen zorgen over onder andere de Patriot Act en de NSA.
  • Veilig: Een veilige oplossing, alle gegevens zijn beveiligd met behulp van end-to-end encryptie
  • Kostenefficiënt: Betalen naar gebruik. Met Managed Back-up-as-a-Service heb je mogelijk geen investeringen in eigen back-up middelen, dit is afhankelijk van de gekozen oplossing. Wij adviseren je daarin graag.

  • Snel weer up-and-running: Met de 3-2-1 regel voor back-ups. Dat wil zeggen 3 kopieën op 2 verschillende media, waarvan 1 buiten het bedrijfspand. Het principe van een air-gapped back-up is simpel: wat niet verbonden is met je netwerk, kan aanzienlijk lastiger gehackt worden
  • Schaalbaar: De managed back-up omgeving schaalt eenvoudig mee met de datagroei
  • Schaalbaar: De managed back-up omgeving schaalt eenvoudig mee met de datagroei
it pictogram future

Neem contact met ons op

Vul ons contactformulier in, dan nemen wij snel contact met je op om je zo optimaal van dienst te zijn.

1
Vul in en verstuur
2
Bevestigingsmail
3
We nemen contact op

Whitepaper over Hybride Werken

hci data mobiel green

Download onze gratis whitepaper over Hybride werken voor waardevolle inzichten. Laat je gegevens achter en ontvang de whitepaper.

"*" geeft vereiste velden aan

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte