A-Partners waar we trots op zijn
Managed Back-up-as-a-Service (BaaS) voor een veilige werkomgeving

Van het belang van een goede online back-up hoeven we je niet te overtuigen. In geval van een calamiteit of een cyberaanval is een managed back-up oplossing dé manier om je IT-omgeving weer snel up-and-running te krijgen. Als organisatie heb je te maken met de groei van data, ondanks nieuwe technieken die helpen om optimaal om te gaan met deze bedrijfskritische, actieve en archivering data. Jouw digitale bedrijfsdata is naast medewerkers immers de belangrijkste asset.

Van tevoren goed nadenken over een afdoende online back-up en restore strategie is dus van groot belang om de continuïteit te kunnen garanderen na een calamiteit.

Hoe lang kan jouw organisatie offline zijn?

Op basis van je continuïteitsvraagstuk bekijken we welke technologische oplossing het beste past bij jouw situatie. Want de ene organisatie kan best enkele dagen uit de lucht zijn, terwijl dit voor een andere organisatie absoluut geen optie is.

Samen kijken we naar de beste combinatie van managed back-up oplossingen, jouw eisen en retentiewensen. Of het nu de online back-up van een complete IT omgeving is, de werkplek of een public of private cloud omgeving.

 

Eigen unieke eigenschappen online back-up partners

Online back-up leveranciers bieden een overweldigend aanbod aan verschillende features. Denk aan encryptie, deduplicatie, data compressie, mobile data security en meer. Zo kent elke online back-up leverancier zijn eigen unieke eigenschappen.

Bij PCI luisteren we eerst naar jouw organisatie wensen en bekijken we wat jouw organisatie nodig heeft, om je zo de beste online back-up oplossing te kunnen adviseren. We ondersteunen je graag met ICT die bijdraagt aan jouw bedrijfsdoelstellingen, zodat jouw organisatie toekomstbestendig is en blijft.

 

Maak jouw organisatie toekomstbestendig

Geef jouw organisatie de juiste bescherming met PCI’s online back-up, oftewel BaaS-dienst. Wij helpen jouw gegevens veilig op te slaan en toegankelijk te maken via het web of de cloud – zonder dat je je druk hoeft te maken over cyberdreigingen. Met onze monitoring signaleren wij enige bedreigingen tijdig en kunnen we direct handelen.

Werk geruster binnen je organisatie met toegankelijke, veilige data wanneer het nodig is. Benieuwd hoe onze online back-up jouw organisatie beschermt?

Deze organisaties gingen je voor
Dit zijn de voordelen van de Managed Back-up-as-a-Service:

  • Je betaalt naar gebruik
  • Alle gegevens beveiligd middels end-to-end encryptie
  • Online back-up van jouw data in gecertificeerde datacenters
  • Online back-up omgeving schaalt eenvoudig mee met de datagroei
it pictogram future

Kies voor PCI’s online back-up

Bij PCI gaan we verder dan alleen IT veiligheid. Met onze BaaS-dienst helpen wij je organisatie te beschermen én dragen bij aan het veilig delen en gebruiken van je data. Vanuit welke locatie of apparaat je ook aan de slag gaat. Ons team luistert naar de wensen en behoeften van jouw organisatie en zorgt ervoor dat dit wordt doorvertaald naar een op maat gemaakte online back-up oplossing.

 

Meer dan alleen een online back-up

Wil jij jouw organisatie de beste IT-veiligheid bieden, maar bovenal een sterke IT-infrastructuur? PCI staat klaar om de ideale IT-omgeving te creëren voor jouw organisatie. Je kunt bij ons terecht voor al je vragen op IT-gebied – wij hebben altijd wel een passende oplossing specifiek voor jouw organisatie.

Van Managed Endpoint en Managed Cyber Alarm tot BaaS en Monitoring-as-a-Service. Maar ook voor print– en audiovisuele services kun je bij PCI terecht.

PCI helpt je verder. Altijd en overal.

Bekijk al onze oplossingen

Neem contact met ons op

Vul ons contactformulier in, dan nemen wij snel contact met je op om je zo optimaal van dienst te zijn.

1
Vul in en verstuur
2
Bevestigingsmail
3
We nemen contact op

Whitepaper over Hybride Werken

hci data mobiel green

Download onze gratis whitepaper over Hybride werken voor waardevolle inzichten. Laat je gegevens achter en ontvang de whitepaper.

"*" geeft vereiste velden aan

Veelgestelde vragen

Een online back-up is het opslaan van kopieën van data in gecertificeerde datacenters via het internet, om zo gegevens te beschermen tegen verlies bij calamiteiten of cyberaanvallen.

Een online back-up zorgt voor veilige, toegankelijke en herstelbare data bij incidenten, en ondersteunt de bedrijfscontinuïteit.

 

De kosten van online back-up zijn variabel en gebaseerd op het gebruik; je betaalt naar hoeveel data je opslaat en de services die je afneemt.

De online back-up dienst van PCI biedt beveiligde opslag met end-to-end encryptie, flexibele en op maat gemaakte oplossingen, 24/7 monitoring en support, en schaalt mee met de groei van data.

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte