De cloud- en IT oplossingen van PCI zijn gebouwd op het krachtige en solide Microsoft Azure platform. Dit maakt dat je een betrouwbare werkomgeving hebt dat je nooit in de steek zal laten. Het Azure platform geeft je als bedrijf de mogelijkheid om al jouw bedrijfsapplicaties op hetzelfde platform te krijgen. Hiermee creëer je een snelle en beheersbare omgeving waarmee jij klaar bent voor de toekomst.

Open office DaaS

Wat is Microsoft Azure?

Microsoft Azure is een cloudplatform wat ontwikkeld is door Microsoft. Als ontwikkelaar kan je jouw applicatie binnen deze cloud laten draaien. De voordelen hiervan is dat je capaciteit op je eigen servers vrijspeelt en deze voor wat anders kan gebruiken. Daarnaast kan er binnen Azure gemakkelijk af- en opgeschaald worden. Heb je dus een stuk meer capaciteit nodig voor jouw applicatie? Dan is dat geen enkel probleem. Mede om deze reden behoort Microsoft Azure tot een van de meest gebruikte cloud services onder ontwikkelaars.

Meer informatie

Microsoft Azure cloud voor jouw organisatie

Worden er binnen jouw organisatie intern applicaties ontwikkeld? Dan kan Microsoft Azure een goede tool zijn om dit efficiënter op te pakken. Je zorgt er namelijk voor dat de capaciteit van je eigen systemen minder belast worden, waardoor je deze kan inzetten voor andere activiteiten. Daarnaast ben je met Microsoft Azure altijd klaar voor de toekomst: of je nu tijdelijk meer serverruimte nodig hebt, of juist minder: dit is erg eenvoudig aan te passen omdat het hier om een cloud oplossing gaat.

Ben je toch op zoek naar een ander soort oplossing om meer in de cloud te werken? Geen probleem, daarvoor kan je namelijk ook bij PCI Nederland terecht. Lees bijvoorbeeld meer over onze cloud werkplekken. Hiermee wordt werken in Office 365 erg eenvoudig gemaakt voor jouw organisatie.

Waar kunnen we je mee helpen?

Heb je een vraag aan ons over de Microsoft Azure oplossing van PCI? Of wil je graag een offerte aanvragen of afspraak maken met één van onze IT-specialisten? Vul dan het formulier in op deze pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Abdoelrahman
Sheila Abdoelrahman PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

"*" geeft vereiste velden aan

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte