A-Partners waar we trots op zijn
Deze organisaties gingen je voor
Met NaaS een altijd werkend solide en veilig netwerk

Met NaaS (Network-as-a-Service) van PCI ben je voor een vaste prijs per maand verzekerd van een altijd werkend solide en veilig netwerk, beheerd door de specialisten van PCI en klaar voor de toekomst.

Het Network-as-a-Service concept bestaat uit een drietal onderdelen, namelijk: switches, firewalls en Wi-Fi. Deze onderdelen zijn naar behoefte te combineren, waarbij de te implementeren oplossing altijd afhangt van de omgeving en primaire bedrijfsprocessen.

Steeds meer complexiteit rondom netwerken

De afhankelijkheid van het IT netwerk neemt door de groei van het gebruik sterk toe. Meer gastgebruikers, mobiele werkplekken en nieuwe technologieën zoals Internet of Things zorgen voor een steeds complexere netwerkomgeving én een hoger risico op veiligheidsinbreuken. In hoog tempo worden systemen en applicaties geïmplementeerd en de belasting op je netwerk groeit mee.

Meer informatie

 

Een altijd beschikbaar netwerk?

Ondertussen verwachten jouw medewerkers een netwerk dat altijd beschikbaar is, zodat ze ongestoord kunnen blijven werken. Of het nu thuiswerken of een kantooromgeving betreft, een ziekenhuis, bouwlocatie of winkel. Wil jij dit realiseren? Ontdek dan meer over PCI’s oplossing NaaS en kom meer te weten hoe dit impactvol kan zijn voor jouw organisatie.

Vraag vrijblijvend advies

 

Wij geven advies op maat

Het NaaS (Network-as-a-Service) concept is schaalbaar en geschikt voor elke netwerk behoefte. Of het nu enkel een Wi-Fi netwerk betreft, of een totaal implementatie. Samen kijken we waar de mogelijkheden het best aansluiten bij jouw omgeving en IT strategie. Iedere organisatie zit immers anders in elkaar. Dat weten wij met onze jarenlange ervaring als geen ander. Wij helpen organisaties binnen iedere branche met hun netwerk, ongeacht de grootte van de organisatie.

Start de keuzewijzer

Proactief beheer voor optimale performance

PCI biedt als managed secure service provider de 24/7 netwerk monitoring en beheer dienstverlening die je mag verwachten. Afhankelijk van de gekozen oplossing ontvang je regelmatig een heldere rapportage van jouw netwerk performance. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw netwerk? Laat je adviseren door ons team van experts.

Vraag advies

De voordelen van NaaS

Zo helpt ons NaaS-team je verder

 • Verminderen van werkdruk op je IT-afdeling
 • Tevreden en productieve medewerkers
 • Altijd een goed werkend netwerk
 • Vaste prijs per device per maand
 • Geen hoge investeringen vooraf

De drie onderdelen van NaaS

FIREWALL-AS-A-SERVICE
FIREWALL-AS-A-SERVICE

 • Geavanceerde netwerk bescherming
 • Vaste prijs per maand
 • 24/7 monitoring
 • Technologie van Barracuda, gecombineerd met de kennis van PCI
 • Elke 4 jaar een nieuwe firewall

SWITCH-AS-A-SERVICE
SWITCH-AS-A-SERVICE

 • Solide netwerk apparatuur
 • High Performance
 • Ontworpen voor de digitale workplace
 • Vaste prijs per maand
 • 24/7 monitoring
 • Technologie van HPE Aruba, gecombineerd met de kennis van PCI
 • Betrouwbaar en veilig

Proactief beheer voor optimale performance

PCI biedt als managed secure service provider de 24/7 netwerk monitoring en beheer dienstverlening die je mag verwachten. Afhankelijk van de gekozen oplossing ontvang je regelmatig een heldere rapportage van jouw netwerk performance. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw netwerk? Laat je adviseren door ons team van experts.

 

Meer dan alleen NaaS als oplossing

Klaar om de ideale werkomgeving te creëren? Zie PCI als jouw strategische IT-partner. Ons team staat klaar om jouw medewerkers altijd en overal optimaal te laten werken. Vanuit welke locatie of welk device dan ook. En dat met de juiste IT-security. Denk aan oplossingen naast NaaS ook aan Device-as-a-Service, IT-architectuur of de cloud perfect in orde te maken voor organisaties. Kunnen wij wat betekenen voor jouw organisatie?

Meer over IT security

 

Ook voor andere vraagstukken staat PCI voor je klaar

Ben je op zoek naar de optimale werkomgeving voor jouw organisatie? PCI is jouw strategische partner die niet alleen print-vraagstukken aanpakt, maar ook oplossingen biedt voor audiovisuele (AV) en IT-uitdagingen, waardoor wij een allesomvattende partner zijn voor de ideale werkomgeving. Ontdek hoe wij maatwerkoplossingen kunnen bieden die perfect aansluiten bij jouw behoeften en vraag vandaag nog vrijblijvend advies aan. Ons deskundige team staat klaar om je te begeleiden.

Meer over onze printoplossingen

Meer over onze audiovisuele oplossingen

Neem contact met ons op

Vul ons contactformulier in, dan nemen wij snel contact met je op om je zo optimaal van dienst te zijn.

1
Vul in en verstuur
2
Bevestigingsmail
3
We nemen contact op

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op met PCI en ervaar de voordelen voor jouw organisatie. Of bekijk eerst onze whitepaper en ontdek je hoe Network-as-a-Service een oplossing biedt voor de meest actuele netwerkuitdagingen van organisaties.

Vul het formulier in op deze pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Dear
Sheila Dear PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

Download onze gratis whitepaper over VerSaaSing onder Controle voor waardevolle inzichten. Laat je gegevens achter en ontvang de whitepaper.

Download onze gratis whitepaper over VerSaaSing onder Controle voor waardevolle inzichten. Laat je gegevens achter en ontvang de whitepaper.

"*" geeft vereiste velden aan

Veelgestelde vragen

Network-as-a-Service (NaaS) is een service die netwerkconnectiviteit en beheer optimaliseert, fysieke infrastructuurbeperkingen elimineert en schaalbaarheid mogelijk maakt voor organisaties.

Kies voor PCI vanwege onze op maat gemaakte, schaalbare NaaS-oplossingen, proactief 24/7 beheer, vaste prijs per apparaat per maand, en ervaring in het verminderen van de werkdruk op IT-afdelingen.

NaaS van PCI omvat managed switches, firewalls, en Wi-Fi die naar behoefte gecombineerd worden, met 24/7 monitoring en beheer voor een altijd werkend, veilig netwerk.

De NaaS-dienst van PCI is veilig door onze rol als managed secure service provider, inclusief 24/7 netwerkmonitoring, proactief beheer en regelmatige performance rapportages.

De kosten voor NaaS zijn een vaste prijs per apparaat per maand, zonder hoge voorafgaande investeringen, specifiek afhankelijk van de behoeften en schaal van de organisatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte