Holistische Security

Bij PCI MXDR hanteren we een holistische benadering van cybersecurity, die verder gaat dan traditionele tools en technologieën. Onze aanpak is flexibel en past zich continu aan de nieuwste dreigingen en technologieën aan. Met PCI MXDR zorg je voor een veilige, veerkrachtige IT-omgeving, klaar om de uitdagingen van de digitale wereld aan te gaan.

Geïntegreerde aanpak

Deze geïntegreerde werkwijze van MXDR stelt ons in staat om snel potentiële bedreigingen te detecteren en effectief te reageren, waarmee we de impact van cyberaanvallen aanzienlijk verminderen. XDR integreert de intelligentie van verschillende beveiligingsoplossingen, wat resulteert in een effectievere aanpak van bedreigingen met geavanceerde analyse- en correlatietechnieken. Dit verzekert jou van een proactieve en veelomvattende cybersecurity, essentieel in de dynamische cybersecuritywereld van nu.

Geavanceerde beveiligingsoplossing zonder hoge kosten

PCI MXDR biedt een geavanceerde beveiligingsoplossing op abonnementsbasis, waardoor je toegang krijgt tot topklasse cybersecurity zonder de hoge initiële kosten van aanschaf en beheer. Deze aanpak maakt hoogwaardige beveiliging toegankelijk en betaalbaar, waarbij je profiteert van onze deskundigheid en voortdurende ondersteuning. Zo kun je vertrouwen op een uitgebreide bescherming tegen cyberdreigingen, terwijl je de totale kosten voor jouw organisatie minimaliseert.

24/7 monitoring en incident response

PCI MXDR zorgt voor continue monitoring en snelle incident respons, 24/7. Deze aanhoudende waakzaamheid, in combinatie met een snelle reactiecapaciteit, zorgt ervoor dat bedreigingen effectief worden aangepakt, waardoor de weerbaarheid van jouw IT-omgeving wordt versterkt. Door deze volledige ondersteuning ben je verzekerd van een onmiddellijke en effectieve reactie op elk beveiligingsincident.

Integraties voor een sterke beveiligingsinfrastructuur

PCI MXDR onderscheidt zich door geavanceerde integraties van diverse beveiligingsdomeinen zoals endpoint security (EDR), e-mail beveiliging, netwerkbeveiliging, identity, Microsoft365 en cloud beveiliging. Deze integraties zorgen voor een naadloze en robuuste beveiliging van jouw volledige IT-infrastructuur. Door het combineren van deze gespecialiseerde beveiligingsoplossingen bieden we een verenigde verdedigingslinie.

Implementatieplan en beheer

Bij PCI MXDR omvat ons implementatieproces zorgvuldige planning en configuratie om naadloos aan te sluiten op jouw specifieke IT-behoeften. We zorgen voor een soepele integratie van de XDR-technologie binnen jouw bestaande beveiligingsinfrastructuur, waarbij wij alle aspecten van de dienstverlening vastleggen in een duidelijke Service Level Agreement.

Waarom kiezen voor MXDR?

 • Verbetert beveiligingsefficiëntie via geïntegreerde detectie en respons.
 • Stroomlijnt bedreigingsinformatie over platforms heen.
 • Biedt inzicht door integratie en correlatie van dreigingsgegevens.
 • Versnelt en verbetert incidentrespons.
 • Vermindert kosten door beveiligingsoplossingen te centraliseren.

Wat is jouw aanleiding?

Als jij één van onderstaande punten herkent, dan wordt het tijd om over MXDR door te praten met één van onze specialisten.

 • Je hebt een netwerk van verschillende systemen en platforms.
 • Je hebt gevoelige gegevens die beschermd moeten worden tegen cyberbedreigingen.
 • Je hebt een hoge mate van compliance-eisen, zoals reguleringen voor gegevensbescherming en beveiliging.
 • Je hebt een complexe IT-omgeving waar diverse beveiligingsoplossingen nodig zijn om deze te beschermen tegen cyberbedreigingen.
 • Je hebt regelmatig te maken met cyberbedreigingen en bent op zoek naar een meer geïntegreerde oplossingen om deze bedreigingen sneller en efficiënter te detecteren en hier 24/7 op te reageren.
 • Je hebt behoefte aan beter inzicht in het bedreigingslandschap en de effectiviteit van jouw beveiligingsoplossingen.

Maak de combinatie

Op het MXDR platform kunnen we cloud security, e-mail security, network security, endpoint security én server security aansluiten als securityoplossingen. Daardoor kunnen we zorgen voor een optimaal en een zo volledig mogelijke bescherming.

Gebaseerd op XDR

PCI MXDR is gebaseerd op een combinatie van EDR, XDR-technologieën en MDR-dienstverlening. EDR richt zich op endpoint-beveiliging, terwijl XDR meerdere beveiligingscomponenten integreert voor een uitgebreid beveiligingsoverzicht. MDR voegt een servicelaag toe, die zowel de detectie- als responsmogelijkheden van XDR combineert met operationeel beheer. Dit resulteert in een end-to-end beveiligingsoplossing die jou ondersteunt bij het detecteren en onderzoeken van en reageren op bedreigingen en tegelijkertijd de last van dagelijks beveiligingsbeheer verlicht. MXDR biedt zo een holistische, toekomstbestendige beveiliging voor de gehele digitale infrastructuur.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Dear
Sheila Dear PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte