Protinus gaat de samenwerking aan met PCI en versterkt hiermee het IT-aanbod voor Intrakoop-leden. Door de samenwerking met PCI wordt complexe IT voor zorgorganisaties nog toegankelijker.

Strategisch IT-partner

“PCI is op het gebied van informatie- en communicatieoplossingen marktleider en heeft een indrukwekkende track-record”, zo vertelt Marcel Hofstra, directeur operations bij Protinus, “PCI heeft bewezen de IT-partner op strategisch niveau te zijn voor veel organisaties, ook in de zorg. Door krachten te bundelen stellen wij zorgorganisaties in staat adequaat in te spelen op de huidige IT-ontwikkelingen”

Can you see how easy is it?

De beste zorg

“IT is bedoeld om te ontzorgen. Helaas verliezen organisaties juist veel tijd en energie bij het uitrollen van hun IT-ambities. Doodzonde.”, zegt Bas Kamphuis, CEO van PCI, “De ideale werkomgeving is complex qua techniek, maar supertoegankelijk en veilig in gebruik. Dat is een van de sleutels van ons succes. Je moet kunnen focussen op het leveren van de beste zorg. Zorgmedewerkers mogen niet afgeleid worden door IT-problemen. PCI faciliteert organisaties met slimme IT, wat moet zorgen voor continuïteit en groei van onze opdrachtgevers.”

Inzichtelijk

Ruud Plu, directeur van Intrakoop: “Het is een gecompliceerde IT-markt met een breed aanbod en verscheidenheid van aanbieders, waar zorgorganisaties mee te maken krijgen. Samen met Protinus en PCI maken we IT-vraagstukken inzichtelijk en worden producten en diensten tegen de beste condities aangeboden.”

Helpen met IT-strategie

Het profijt van de krachtenbundeling van twee IT-specialisten voor de leden van Intrakoop zit in de complete hulp bij een IT-strategie. Met name in het vertalen van de strategie naar een tactisch en operationeel niveau. Want naast advies en de juiste producten is ondersteuning en training cruciaal voor elke zorgorganisatie.

Vragen gekregen naar aanleiding van deze blog?

Wil je een vraag stellen, offerte aanvragen of een afspraak maken met één van onze specialisten? Vul dan het formulier in op deze pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte