In een tijdperk waar technologie niet alleen snel evolueert maar ook de ruggengraat vormt van de financiële sector, stelt PCI zich op als strategisch IT-partner die jou verder helpt met Digital Operational Resilience Act (DORA). Door de combinatie van technische expertise, innovatieve oplossingen, en klantcentrische aanpak, zetten wij ons in op het versterken van jouw IT Security conform DORA.

Waarom DORA?

De Europese Unie heeft DORA geïntroduceerd om een uniform kader te creëren voor het beheer van ICT-risico’s binnen de financiële sector. Met strenge technische standaarden die vóór 17 januari 2025 geïmplementeerd moeten worden, streeft DORA naar harmonisatie en versterking van de digitale infrastructuur van financiële entiteiten.

De rol van PCI in jouw reis compliance reis

PCI onderscheidt zich door niet alleen op te treden als jouw IT-dienstverlener maar als een partner die jouw weg naar DORA-compliance vergemakkelijkt. Hier is hoe:

  • Deskundige begeleiding: Onze diepgaande kennis van IT-systemen en cyberveiligheid stelt ons in staat om jouw door het complexe landschap van DORA-vereisten te leiden.
  • Innovatieve oplossingen: Onze oplossingen zijn op maat gemaakt om te voldoen aan de specifieke eisen van DORA, waarbij veiligheid en efficiëntie voorop staan.
  • Klantcentrische benadering: We begrijpen dat elke financiële instelling uniek is. Ons team werkt nauw met je samen om oplossingen te ontwerpen die niet alleen voldoen aan de regelgeving maar ook jouw specifieke bedrijfsbehoeften.
  • Toekomstbestendige technologie: PCI’s oplossingen zijn ontworpen met het oog op schaalbaarheid en toekomstige groei, waarbij jouw technologie meegroeit met jouw bedrijf.

Onze diensten gericht op DORA:

  • ICT-risicobeheer en governance: Ontwikkeling van uitgebreide ICT-risicobeheerkaders die voldoen aan DORA-eisen.
  • Incidentrapportage en respons: Implementatie van systemen voor het monitoren, beheren, en rapporteren van ICT-gerelateerde incidenten.
  • Resilience Testing: Uitvoeren van regelmatige tests om de weerbaarheid van jouw ICT-beveiligingen te beoordelen en kwetsbaarheden te identificeren.
  • Third party risicobeheer: Begeleiding bij het beheer van risico’s verbonden aan het uitbesteden van ICT.

PCI’s toewijding aan Security

Security is de kern van alles wat we doen. Door continu te investeren in de nieuwste cybersecurity-technologieën en -opleidingen, zorgen we ervoor dat jouw bedrijf beschermd is tegen opkomende dreigingen.

Samen op weg naar compliance

PCI gaat verder dan alleen IT-ondersteuning. We nemen je met de hand mee, vanaf jouw huidige situatie, tot aan volledige DORA-compliance. Onze toewijding aan kennisdeling en training zorgt ervoor dat jouw team optimaal gebruik kan maken van geïmplementeerde technologieën, waardoor jouw bedrijf nieuwe hoogten van productiviteit, efficiëntie, en succes bereikt.

Start vandaag nog jouw reis naar DORA-compliance

Ontdek hoe PCI jouw partner kan zijn in het navigeren door de vereisten van DORA en het versterken van jouw digitale weerbaarheid. Neem contact met ons op voor een consultatie en begin aan jouw pad naar succes in de digitale financiële wereld.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Dear
Sheila Dear PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte