PCI Talks… is een Webinar-format waar IT-kennis wordt gedeeld om je verder te helpen met uiteenlopende onderwerpen. Van security tot werken in de Cloud en van managed services omgevingen tot veilig samenwerken. Specialisten en partners van PCI komen maandelijks bij elkaar in de studio om te praten, te adviseren en actuele onderwerpen helder te maken.

Welkom bij een boeiende webinar van de PCI Talks, waarbij we ons richten op de transformatie naar een veilige IT-omgeving en hybride werkplek. In de afgelopen tijd hebben organisaties wereldwijd te maken gekregen met een verschuiving naar hybride werkmodellen, waarbij medewerkers zowel op kantoor als op afstand werken. Maar hoe kunnen we ervoor zorgen dat de IT-omgeving veilig blijft in deze hybride werkomgeving?

Tijdens deze webinar gaan we in gesprek met een Managed Service Provider, een leverancier en een klant, en bespreken we de nieuwste trends en uitdagingen op het gebied van het creëren van een veilige IT-omgeving voor een hybride werkplek.

onderweg it

IT-omgeving en Hybride Werkplek

We zullen kijken naar de belangrijkste aspecten van de IT-infrastructuur, beveiliging en gebruikerservaring in een hybride werkomgeving. We zullen bespreken hoe organisaties hun IT-omgeving kunnen beveiligen en beschermen tegen de nieuwste bedreigingen, zoals ransomware, phishing en gegevenslekken. We zullen inzoomen op de technologieën en best practices die kunnen worden toegepast om een solide beveiligingsstrategie te implementeren in een hybride werkomgeving.

Daarnaast zullen we ook ingaan op de uitdagingen en kansen van de hybride werkplek, zoals het beheren van identiteiten en toegangsrechten, het waarborgen van gegevensprivacy en het faciliteren van naadloze samenwerking tussen teams op verschillende locaties. We zullen bespreken hoe organisaties technologieën en processen kunnen inzetten om een optimale gebruikerservaring te bieden en productiviteit te stimuleren.

Kortom, deze webinar biedt waardevolle inzichten en praktische tips voor organisaties die de overgang maken naar een hybride werkplek en de beveiliging van hun IT-omgeving willen waarborgen.

Guests:

Hans Cornelisse – Projectmanager ICT en Facilitair bij Oost NL
Mike van Leeuwen –Partner Business Manager bij HPE Aruba Networking
Egbert van den Bosch – Manager Digital Transformation Services bij PCI

Moderator:

René van Hees – Commercieel Directeur IT bij PCI

 

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte