Hygiëne is altijd belangrijk geweest. Nu, in deze tijd waarin we leven helemaal. Daarom wil je er alles aan doen om dit op het hoogste niveau aan te bieden voor jou. De SmartPole, ook wel Hygiepole genoemd, is ontworpen om de hygiëne, veiligheid en communicatiestroom bij bedrijven, gezondheids-instellingen en scholen te vergroten. Bescherm je jouw omgeving. Tegelijkertijd kun je jouw boodschap via het ingebouwde 21-inch scherm overdragen.

hygiepole

Wat is SmartPole?

De SmartPole is een flexibele en compacte paal die hygiëne biedt voor winkelwagens/mandjes, sporttoestellen en bagage trolley’s en nog veel meer. Je kan flexibel adverteren en zorgen voor verhoogde veiligheid en hygiëne in jouw bedrijf.

Waar bestaat SmartPole uit?

  • Een dispenser voor desinfecterende schoonmaakdoekjes en/of een dispenser voor desinfecterende spray
  • Een vlamdovende afvalbak
  • Een 21-inch TFT-scherm, met ingebouwde LeftClick player
  • Volledige integratie met LeftClick narrowcasting, RoomGuide, DeskGuide en VisitorGuide
  • De player heeft ICT normering ISO 27001 en NEN 7510

Van handwas-tip tot schoolmaatregelen

In supermarkten van Jumbo en Albert Heijn staat SmartPole bij de ingang van het filiaal. Op scholen, kantoor en sportscholen kan deze manier ook worden toegepast. Op het scherm kun je een slideshow afspelen met bijvoorbeeld handwas-tips en alle afspraken over veiligheid en zorgen voor een schone school.

Neem contact op

Hygiëne en communicatie

In het middenconsole van de paal vind je een dispenser voor desinfecterende schoonmaakdoekjes of desinfectiespray. Zo kun je jouw handen desinfecteren of een gewenst oppervlakte, bijvoorbeeld een handgreep, schoonmaken. Ondertussen ziet de gebruiker het schermpje dat op de paal is bevestigd. Op dit scherm kun je advertenties of een interne boodschap afspelen. Het desinfecterende schoonmaakdoekje kan worden weggegooid in de daarvoor bedoelde afvalbak op de paal.

Het online multimediascherm op de Hygiepole is dus uitermate geschikt als advertentieruimte, informatiekanaal of NL & Amber Alerts.

Milieuvriendelijk en duurzaam

SmartPole is circulair ontworpen en volledig gemaakt van herbruikbare grondstoffen. Na zijn levensduur kan SmartPole volledig uiteen gehaald worden en 100% gerecycled. De schoonmaakdoekjes en papieren afvalzakken van de SmartPole hebben het FSC keurmerk en worden via de oud papierstroom gerecycled.

SmartPole kan volledig customized en in de kleuren van jouw bedrijf geleverd worden. Zo ben je maatschappelijke verantwoord aan het ondernemen en bied je jouw omgeving optimale, terwijl je jouw investering (deels) terugverdiend.

De oplossing voor efficiënt deurbeleid

Met de SmartPole People Counter heb je deurbeleid in 1 x geregeld. Je weet precies hoeveel klanten er in jouw winkel zijn. Zonder gezichten te filmen, dus geen gedoe met privacy. De camera(‘s) signaleren in- en uitgaand verkeer. De maximale winkeldrukte maak je bekend in de bijbehorende Presence software. Bezoekers zien op het scherm van de SmartPole of zij wel of niet naar binnen kunnen. De vertoonde dia is afhankelijk van de getelde drukte. Medewerkers krijgen een sms wanneer het maximale winkeldrukte word overschreden.

Waar kunnen we je mee helpen?

Heb je een vraag aan ons over Device as a Service van PCI? Of wil je graag een offerte aanvragen of afspraak maken met één van onze IT-specialisten? Vul dan het formulier in op deze pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte