ConnectWise

ConnectWise is een vooraanstaand softwarebedrijf dat zich inzet voor het succes van leveranciers van IT-oplossingen over de hele wereld.

Gezamenlijke focus

Met een focus op partnersucces en voortdurende innovatie, delen we de overtuiging dat klantgerichtheid en effectieve technologische oplossingen de sleutel zijn tot duurzaam succes in de snel evoluerende IT-landschappen.

ConnectWise biedt een flexibel platform dat is ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften en uitdagingen van leveranciers van IT-oplossingen. Het stelt onze klanten in staat om hun ambitieuze visie op succes te realiseren door middel van software, services en een ondersteunende community. Dit platform is een waardevolle aanvulling op de uitgebreide IT-oplossingen die we bij PCI aanbieden.

 

Partnerschap

Onze partnerschap met ConnectWise heeft tastbare resultaten opgeleverd voor onze klanten. Door gebruik te maken van hun geavanceerde technologieën en platform, konden we op maat gemaakte IT-oplossingen ontwerpen die voldoen aan de specifieke eisen van onze klanten. Deze resultaten illustreren de kracht van samenwerking en expertise in het bereiken van real-world oplossingen.

Als vertrouwde adviseurs en voorstanders van thought leadership, blijven we samen met ConnectWise werken aan het vormgeven van de toekomst van IT-oplossingen. We blijven streven naar partnersucces, voortdurende innovatie en het leveren van meetbare waarde aan onze klanten. Onze gedeelde inzet voor uitmuntendheid en klantgerichtheid blijft de kern van onze samenwerking.

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte