SentinelOne

SentinelOne is een bedrijf dat zich richt op geavanceerde cyberbeveiliging door autonome technologie in te zetten. Met een focus op het bieden van tastbare en duurzame voordelen, delen we een gemeenschappelijke visie met SentinelOne om onze klanten te beschermen tegen de steeds evoluerende dreigingen van vandaag.

Duurzame bescherming

Autonome technologie stelt ons in staat om proactief te reageren op bedreigingen en aanvallen, zonder te vertrouwen op handmatige inspanningen. Dit vertaalt zich naar een significante verbetering in de snelheid en schaalbaarheid van onze beveiligingsmaatregelen. Wij streven naar het bieden van oplossingen die verder gaan dan het oppervlakkige, en deze technologie sluit hier naadloos bij aan.

 

Partnerschap

Bij het aangaan van partnerschappen kijken we verder dan alleen de technologie. Onze klantrelaties staan centraal in alles wat we doen, en SentinelOne deelt deze overtuiging. Samenwerken met SentinelOne betekent niet alleen toegang hebben tot geavanceerde technologie, maar ook het aangaan van een partnerschap dat gebouwd is op gemeenschappelijke waarden. Dit stelt ons in staat om onze klanten op een nog effectievere manier te ondersteunen en hen te voorzien van de bescherming die ze verdienen. Onze samenwerking met SentinelOne stelt stelt ons in staat om effectievere, duurzame en proactieve cyberbeveiligingsoplossingen te bieden aan onze klanten. Samen blijven we onze klanten beschermen tegen de voortdurende uitdagingen van de cyberwereld.

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte