Vogel’s

Vogel’s is een gewaardeerde partners en een leider in producten en diensten die het praktische gebruik van audio- en videoapparatuur en mobiele apparaten verbeteren.

Samen vooruit

De essentie van “future proof design” wordt prachtig weerspiegeld in de producten van Vogel’s. Dit betekent niet alleen dat hun oplossingen technologisch geavanceerd zijn, maar ook dat ze tijdloos en veelzijdig zijn in hun vormgeving. Deze aanpak sluit aan bij onze eigen filosofie om oplossingen te bieden die naadloos aansluiten op de evoluerende behoeften van onze klanten.

Elk product van Vogel’s is getest op veiligheid, kracht en levensduur volgens de hoogste standaarden. Het merk hanteert extreem grote veiligheidsmarges. Zo is de maximale gewichtsbelasting bij tv-beugels in werkelijkheid 3 keer zo groot.

Producten voor de professionele markt testen we zelfs op 5 maal het maximale gewicht. Elk Vogel’s product is dan ook TÜV gecertificeerd. Een onafhankelijke garantie dat je een absoluut veilig product koopt.

 

Partnerschap

Met Vogel’s hebben we een partner gevonden die onze toewijding deelt om innovatieve en doordachte oplossingen te leveren aan onze klanten. Samen blijven we evolueren, anticiperen op veranderingen en onze klanten helpen om de best mogelijke ervaringen te creëren met audio- en videoapparatuur.

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte