Yealink is een wereldwijd toonaangevende leverancier van Unified Communication & Collaboration Solutions en gespecialiseerd in videoconferencing, spraakcommunicatie en samenwerking, toegewijd om elk persoon en iedere organisatie te helpen met eenvoudig en productief samenwerken. Met de beste kwaliteit in haar klasse, innovatieve technologie en gebruiksvriendelijke ervaringen is Yealink een van de beste aanbieders van deze samenwerkingsoplossing. In meer dan 140 landen, staat Yealink op één in het wereldwijde marktaandeel van IP-telefoons, en is het de Top-5 leider in de videoconferentiemarkt (Frost & Sullivan, 2021).

Yealink MVO-strategie

Het Yealink Sustainable Development and Social Responsibility Management System (CSR) is een belangrijke basis van de bedrijfscultuur van Yealink. Er wordt gehouden aan alle toepasselijke zakelijke wet- en regelgeving in elk land waarin Yealink actief is en vervult de maatschappelijke verantwoordelijkheden van het bedrijf. Dit weerspiegelt het streven naar duurzame sociaaleconomische ontwikkeling met een energiebesparende en koolstofarme aanpak en de belofte om klanten te helpen hun bedrijfsefficiëntie te verbeteren.

yealink

Missie en Visie

Yealink is toegewijd aan innovatie op het gebied van communicatietelefonie. Zij helpen klanten het meeste uit hun Unified Communications (UC) ervaring te halen en omarmen de kracht van “Easy Collaboration”. De visie is om ’s werelds meest toonaangevende leverancier van UC-oplossingen te worden, die mensen helpt om hun zakelijk succes te maximaliseren door middel van cloud-gebaseerde UC-ecosystemen, die altijd en overal wereldwijd toegankelijk zijn, onder elk type netwerk.

Duurzame ontwikkeling

Sinds de oprichting heeft Yealink duurzame ontwikkeling bevorderd en het nastreven van oplossingen voor sociale en milieuproblemen opgenomen in haar bedrijfsmissie. Voortdurende R&D-innovatie en verbeteringen van het bedrijfsmodel bevorderen een duurzame bedrijfsvoering en een positief bedrijfsimago.

Productverantwoordelijkheden

Toegewijd aan de markt van de Unified Communication, ontwikkelt en promoot Yealink geavanceerde UC-technologieën en producten die gemakkelijk in gebruik zijn en milieuvriendelijk. Terwijl er oplossingen en producten worden geleverd die voldoen aan de behoeften van klanten uit verschillende landen en regio’s, levert Yealink een belangrijke bijdrage aan de economische en sociale ontwikkeling door onze investeringen in R&D te verhogen.

Yealink Kernwaarden

  • Voordelen delen en wederzijdse groei
  • Win-win klantrelaties
  • Hard werken om waarde toe te voegen aan het team en meer gedaan te krijgen
  • Streven naar uitmuntendheid in producten, kwaliteit en klantenservice
  • Verwezenlijking van duurzame bedrijfsvoering

Oplossingen met Yealink

Waar kunnen we je mee helpen?

Heb je een vraag over Yealink? Of wil je graag een offerte aanvragen of afspraak maken met één van onze IT-specialisten? Vul dan het formulier in op deze pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte