Yealink is een wereldwijd toonaangevende leverancier van Unified Communication & Collaboration Solutions, gespecialiseerd in videoconferencing, spraakcommunicatie en samenwerking, toegewijd om elke persoon en organisatie te helpen de kracht van “Easy Collaboration, High Productivity” te omarmen.

Met de beste kwaliteit in zijn klasse, innovatieve technologie en gebruiksvriendelijke ervaringen, is Yealink een van de beste aanbieders in meer dan 140 landen en regio’s, staat het op nummer 1 in het wereldwijde marktaandeel van IP-telefoons, en is het de Top 5 leider in de videoconferentiemarkt (Frost & Sullivan, 2021).

Yealink MVO-strategie

Het Yealink Sustainable Development and Social Responsibility Management System (CSR) is een belangrijke basis van onze bedrijfscultuur. Wij houden ons aan alle toepasselijke zakelijke wet- en regelgeving in elk land waarin wij actief zijn en wij vervullen ijverig de maatschappelijke verantwoordelijkheden van het bedrijf. Dit weerspiegelt ons streven naar duurzame sociaaleconomische ontwikkeling met een energiebesparende en koolstofarme aanpak en onze belofte om klanten te helpen hun bedrijfsefficiëntie te verbeteren

yealink

Missie en Visie

Yealink, de wereldwijd toonaangevende leverancier van UC-terminaloplossingen, is toegewijd aan innovatie op het gebied van communicatietelefonie. Wij helpen onze klanten het meeste uit hun Unified Communications (UC) ervaring te halen en omarmen de kracht van “Easy Collaboration”. Onze visie is om ’s werelds toonaangevende leverancier van UC-oplossingen te worden, die mensen helpt om hun zakelijk succes te maximaliseren door middel van cloud-gebaseerde UC-ecosystemen die altijd en overal wereldwijd toegankelijk zijn, onder elk type netwerk.

Duurzame ontwikkeling

Sinds de oprichting heeft Yealink duurzame ontwikkeling bevorderd en het nastreven van oplossingen voor sociale en milieuproblemen opgenomen in haar bedrijfsmissie. Voortdurende R&D-innovatie en verbeteringen van het bedrijfsmodel bevorderen een duurzame bedrijfsvoering en een positief bedrijfsimago.

Productverantwoordelijkheden

Toegewijd aan de markt van de Unified Communication, ontwikkelt en promoot Yealink geavanceerde UC-technologieën en producten die gemakkelijk in gebruik en milieuvriendelijk zijn. Terwijl wij oplossingen en producten leveren die voldoen aan de behoeften van klanten uit verschillende landen en regio’s, leveren wij een belangrijke bijdrage aan de economische en sociale ontwikkeling door onze investeringen in R&D te verhogen.

Yealink Kernwaarden

  • Voordelen delen en wederzijdse groei
  • Win-win klantrelaties
  • Hard werken om waarde toe te voegen aan het team en meer gedaan te krijgen
  • Streven naar uitmuntendheid in producten, kwaliteit en klantenservice
  • Verwezenlijking van duurzame bedrijfsvoering

Oplossingen met Yealink

Waar kunnen we je mee helpen?

"*" geeft vereiste velden aan

Op de hoogte
Contact opnemen
Voorwaarden*

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in:(Vereist)
Op de hoogte
Contact opnemen
Voorwaarden(Vereist)

"*" geeft vereiste velden aan

Op de hoogte
Contact opnemen
Voorwaarden*