HPE Zerto

HPE Zerto is een waardevolle partner, die zich specialiseert in datacontinuïteit en gegevensherstel. Omdat we je bij PCI graag verder helpen met IT, is HPE Zerto een waardevolle partner. Samen zorgen we ervoor dat jij altijd verder kunt met jouw bedrijf, zonder angst voor downtime of gegevensverlies.

Gedeelde ambities

HPE Zerto werkt hard om een wereld te creëren waarin ononderbroken technologie de norm is. Ze begrijpen dat het vermogen om 24/7 beschikbaar te zijn voor klanten, zonder verlies van gegevens of kostbare downtime, een kritische factor is voor het succes van bedrijven. Of het nu gaat om het waarborgen van doorlopende patiëntenzorg in de gezondheidszorg, ongestoorde vliegreizen of het soepel functioneren van e-commerce systemen, HPE Zerto streeft ernaar om deze ambitie werkelijkheid te maken.

 

Meer dan alleen technologie

De samenwerking tussen HPE Zerto en PCI is gebaseerd op meer dan alleen technologische oplossingen. We delen een gemeenschappelijk doel: bedrijven helpen om probleemloos te doen waar zij goed in zijn. Samen combineren we onze expertise om holistische oplossingen te bieden die organisaties helpen hun doelen te bereiken en te overtreffen.

 

Innovatie

HPE Zerto heeft door de jaren heen een reputatie opgebouwd van innovatie. Opgericht in 2009, hebben ze een nieuwe vorm van gegevensreplicatie geïntroduceerd. In 2011 hebben ze hypervisor-gebaseerde replicatie geïntroduceerd, wat leidde tot snellere Recovery Time Objectives (RTO’s) en Recovery Point Objectives (RPO’s), en een vernieuwde aanpak van rampenherstel teweegbracht. Hun aanhoudende inzet voor continue gegevensbescherming heeft geleid tot softwarematige technologieën die het landschap van IT-rampenherstel en gegevensbescherming hebben hervormd.

 

Samen organisaties ondersteunen

Bij PCI gaan we verder dan technologie door oprechte partnerschappen aan te gaan. Onze samenwerking met HPE Zerto is een toonbeeld van deze aanpak in actie. Samen delen we de ambitie van een wereld waarin technologie naadloos blijft functioneren en zetten we ons in om deze ambitie te realiseren voor onze klanten. Met de innovatieve oplossingen van HPE Zerto en de adviserende rol van PCI blijven we organisaties ondersteunen in het bereiken van hun doelen in een wereld zonder de belemmering van downtime en onderbrekingen.

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte