Bart Brevink, Technical Field Service Manager bij PCI, heeft de handige en informatieve whitepaper De drie grootste security-risico’s in de maakindustrie opgesteld voor iedere uitvinder, maker, (IT-)manager of consultant die bedrijfsdata goed wil beveiligen.

Bart Brevink: “Ik zal er niet omheen draaien: de security van uw organisatie is natuurlijk één groot “what if” verhaal. Want op dit moment is er waarschijnlijk niks aan de hand en nooit geweest ook.

Totdat op een dag iemand onuitgenodigd uw bedrijf binnendringt en aan de haal gaat met uw bedrijfsdata of de hele productie stil legt. Natuurlijk kunt u blijven hopen dat hackers uw organisatie niet interessant genoeg vinden. Maar wat nou als ze dat wel doen? Welke risico’s loopt uw bedrijf dan? En hoe gemakkelijk is het eigenlijk om ongehinderd binnen te komen in uw netwerk?”

Bart Brevink

Waar kan ik je mee helpen?

Bart Brevink Technical Field Service Manager

De drie grootste security-risico’s én oplossingen

Bart Brevink

Elke branche heeft wat security betreft z’n eigen risico top 3. Zo ook de maakindustrie. In dit whitepaper bespreekt Bart welke drie dat zijn en geeft hij voor elk daarvan een mogelijke oplossing.

"*" geeft vereiste velden aan

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte