Ontdek nu

Je moet als organisatie razendsnel kunnen inspelen op trends, een groeiende vraag, nieuwe processen en meer. In onze digitale samenleving is het belangrijk dat je IT net zo snel mee kan. Sinds de opkomst van cloudoplossingen, keken veel bedrijven al gauw in die richting. Ondertussen is die visie opnieuw veranderd en verschuift de aandacht naar edge computing, aangedreven door toenemende compliance-eisen en de opkomst van AI-toepassingen.

Om aan de stijgende behoefte aan edge computing te voldoen, ontwikkelden wij PCI Cloud for the Edge. Zo profiteert jouw organisatie van het beste van beide werelden: je optimaliseert jouw on-premises IT-infrastructuur met de flexibiliteit en schaalbaarheid van de cloud.

Blijf de concurrentie voor met PCI Cloud for the Edge

Om bedrijven écht vooruit te helpen, creëerden we bij PCI een manier om de voordelen van de cloud toe te voegen aan je on-premises infrastructuur: PCI Cloud for the Edge. Deze oplossing is een reflectie van onze visie op de moderne IT-omgeving: je hoeft niet langer te kiezen tussen volledig on-premises of volledig naar de cloud. In plaats daarvan kiezen we voor een en-en-verhaal, waarbij jouw organisatie profiteert van het beste van beide werelden. Lees er alles over in de whitepaper.

Aan de slag PCI Cloud

Klaar om jouw ideale IT-omgeving te ontwerpen? Neem contact op met onze experts en laten we samen aan de ontwerptafel zitten.

Powered by:         

Download de PCI Cloud for the Edge whitepaper

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

enter

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Dear
Sheila Dear PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte