Kunstgrassystemen bij topclubs in Nederland

Tijdens PCI Inspire vertelt Jeroen Jansen, Senior System Engineer bij TenCate Grass in Nijverdal, dat de organisatie is gespecialiseerd in kunstgras voor professionele- en amateur sportvelden, en kunstgras voor landscapetoepassingen. In Nederland leggen ze met dochteronderneming CSC Sport uit Zeewolde jaarlijks nieuwe trainings- en wedstrijdvelden aan zoals bij Heracles, PSV en FC Volendam. Naast voetbal biedt TenCate Grass ook voor hockey, padel, tennis, honkbal en rugby gespecialiseerde kunstgrassystemen aan.

TenCate Grass

Samenwerken in eenheid

Dat TenCate Grass, een wereldmarktleider in kunstgras, voor samenwerking met PCI koos, is bewust. De twee organisaties vinden elkaar prima in hun bedrijfscultuur. Jeroen: “Onze samenwerking met PCI is gebaseerd op samenwerken in eenheid: een nuchtere mentaliteit, ‘niet lullen maar poetsen’ houding.”

TenCate Grass kent enorme groei

Jeroen: “PCI ondersteunt ons met naadloos aansluitende IT-dienstverlening. Omdat wij geen IT’ers in huis hebben, helpt PCI ons veilig en efficiënt ons werk uit te voeren, heel fijn! In de periode dat TenCate Grass met PCI samenwerkt kent onze organisatie een enorme groei. Op wereldwijde schaal worden steeds meer ‘local hero’s’ in de kunstgrasbranche onderdeel van onze organisatie.”

Customer Service

Waar kunnen we je mee helpen?

Customer Service Klantenservice

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte