Live vanaf de eventvloer van PCI Inspire 2022 werd het tweede deel van het ‘PCI talks… cloud’ drieluik uitgezonden. Deze uitzending stond in het teken van Cloud as a Service. Laat je door onze experts meevoeren in de wereld van cloud en krijg in één uur tijd heel wat nuttige cloud-info toegespeeld.

pci talks

Jan Swaters (Technisch Directeur PCI IT Solutions) gunt je een blik in zijn visie op de toekomst van IT. Welke trends ziet hij op ons afkomen en welke impact heeft dat op onze manier van werken. Fred van Slooten (Business Manager HPE Greenlake) neemt je vervolgens mee in de toekomst van cloud en gaat dieper in op het feit dat alles locatie onafhankelijk wordt. En als afsluiter neemt Roland Scholten (Manager Presales PCI IT Solutions) je mee in het verhaal over PCI Cloud.

Bekijk de webinar

Online bijwonen
Online bijwonen
60 minuten
60 minuten
Live Q&A
Live Q&A
Gratis
Gratis

PCI talks…, is een maandelijks terugkerende online sessie, waar IT-specialisten van PCI praten over actuele IT-onderwerpen.

Jan Swaters, Directeur PCI IT Solutions
Fred van Slooten, Business Manager HPE Greenlake
Roland Scholten, Manager Presales

Moderator
René van Hees, Commercieel Directeur PCI IT Solutions

Webinar terugkijken

De webinar heeft onlangs plaatsgevonden. Heb je nog vragen, dan kun je altijd mailen naar marketing@pci.nl of bellen naar 088 543 0808. Wil jij aanwezig zijn bij de volgende PCI Talks…? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf up-to-date.

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte