Met HCI 2.0 bouw je met betere prestaties, veerkracht en efficiëntie door op de eenvoud van een hyperconverged infrastructuur. Met de flexibiliteit om computing en storage onafhankelijk te schalen is er een totaal nieuwe invulling gegeven aan wat HCI kan zijn.

Wat is HCI?

HCI staat voor Hyper Converged Infrastructure. De hyper-geconvergeerde infrastructuur is de volgende stap in de evolutie naar één totaalpakket. Daarbij bouwen ze verder op geconvergeerde apparatuur en voegen ze er virtualisatie en beheer aan toe.

De ‘hyper’ staat namelijk voor hypervisor die hardware kan verdelen tot virtuele servers, switches en storage. Daarmee is hyper-converged infrastructure een allesomvattend systeem voor computing, netwerkconnectiviteit, opslag én virtualisatie. De intelligentie van het systeem zit in de hypervisor, die de verschillende componenten virtualiseert en met elkaar koppelt. In essentie is de hyper-geconvergeerde omgeving dus software-defined. Dit staat in contrast met de converged infrastructure die vooral draait rond het combineren van hardware die ontworpen is om samen te werken, los van enige software.

Bevorder jouw innovatie

In een paar maanden tijd heeft 2020 economieën en organisaties door elkaar geschud. De toekomst is onzekerder dan ooit: wat is de stand van zaken volgend jaar, of het jaar daarna? Alles wat we kunnen
zeker weten is dat succesvolle ondernemingen gefocust moeten blijven op evolueren en innoveren om hun concurrenten bij te houden en voorbij te gaan.

De IDC is van mening dat we vijf pandemische fasen zullen doorlopen, die elk een andere focus vereisen. Ze concluderen dat innovatie de enige levensvatbare weg is voor bedrijfsherstel.

Benieuwd wat een uitgebreide hyperconvergentie in petto heeft voor jouw organisatie? Je kan nog meer info vinden in onze blog.

Downlaod de whitepaper

hci-hpe-digitale-transformatie

"*" geeft vereiste velden aan

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte