De digitale transformatie heeft heel wat bedrijven geïnspireerd om (een deel van) hun IT-infrastructuur te migreren naar de cloud. Betrouwbaarheid, flexibiliteit, efficiëntie… De voordelen zijn aanzienlijk. Met PCI Cloud hoef jij je zelfs geen zorgen te maken over het beheer ervan. Zo geniet je van een moderne cloudomgeving terwijl jouw team gewoon kan focussen op strategie en innovatie. Maar hoe ziet de migratie naar PCI Cloud er dan uit?

In vier eenvoudige stappen naar de cloud

Wanneer je ervoor kiest gebruik te maken van PCI Cloud, wordt je serverinfrastructuur ondergebracht in ons datacenter volgens het zogenaamde Infrastructure-as-a-Service-principe. Kort samengevat worden wij zo verantwoordelijk voor je virtuele werkomgeving: je servers, je opslag en het netwerk… Wij regelen het allemaal!

pci cloud

Natuurlijk moet je IT-infrastructuur eerst verhuisd worden naar PCI Cloud. Dat lijkt misschien ingewikkeld, maar dat is het helemaal niet. Sterker nog, in vier eenvoudige stappen zorgen we voor een vlotte overgang:

  1. Onze experts brengen eerst je huidige infrastructuur en services in kaart. Zo krijgen we een duidelijk beeld van wat er overgezet moet worden en wat er eventueel vernieuwd moet worden.
  2. We bekijken samen met jou wat de behoeften van je onderneming zijn en hoe we op basis daarvan de ideale virtuele werkomgeving kunnen samenstellen.
  3. We ontwerpen een plan om je infrastructuur te verhuizen naar PCI Cloud. Maak je de overgang liever stap voor stap? Geen probleem, jij bepaalt het tempo!
  4. Wanneer ons ontwerp goedgekeurd wordt, gaan we over tot de eigenlijke verhuizing. Je data en software staan in no-time op PCI Cloud en jij kunt genieten van de moderne cloudervaring.

Ontdek de kracht van PCI Cloud

Ook nadat je IT-infrastructuur gemigreerd is naar PCI Cloud kun je op onze experts blijven rekenen voor beheer, monitoring en support. Zo profiteer je van de kracht van cloudcomputing zonder tijd en middelen te investeren.

Je nieuwe digitale werkomgeving past zich aan jouw behoeften aan. Dankzij de schaalbaarheid van PCI Cloud kunnen er te allen tijde aanpassingen doorgevoerd worden. Of je nu een onverwachte toename in vraag wilt opvangen of misschien extra resources wilt toevoegen aan de privécloud; het is zo geregeld!

Is jouw onderneming klaar om de overstap naar de cloud te maken? Of zit je toch nog met vragen? Vul het contactformulier in via de onderstaande link. We helpen je graag op weg naar de moderne cloudervaring!

Customer Service

Waar kunnen we je mee helpen

Customer Service Klantenservice

Vragen gekregen naar aanleiding van deze blog?

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte