A-Partners waar we trots op zijn
av trends

Grote aantrekkingskracht

Bewegende beelden en teksten hebben een grote aantrekkingskracht. Je weet zeker dat jouw boodschap opvalt bij bijvoorbeeld winkelend publiek, automobilisten en reizigers op stations en luchthavens.

Vraag vrijblijvend advies

Digitale billboards met een hoge helderheid zorgen ervoor dat je informatie altijd goed zichtbaar is. Een digitaal billboard kun je goed inzetten op plekken met fel omgevingslicht zoals in de openlucht, maar ook in etalages of een winkelcentrum. Met de digitale billboards van PCI zorg je er namelijk voor dat jouw tekst en informatie altijd goed zichtbaar zijn.

Goed zichtbare informatie

Maak indruk door de digitale billboards te gebruiken voor abri’s en reclameborden langs de weg. Op letterlijk grootse wijze bereik je een groot publiek.

 

Onderscheidend vermogen

Wil jij je onderscheiden van je concurrenten, dan biedt professionele AV je eindeloos veel mogelijkheden om unieke waarden aan je aanbod te verbinden. Technologie is een belangrijke differentiator waarmee je competitief blijft en professionele AV-technologie kan inzetten om iedere doelgroep aan te spreken.

 

Hoge standaarden

In de digital out of home (DOOH) en retail wordt vooral gekeken naar hoe de internationale ketens en merken AV-technologie inzetten. Zij hanteren hoge standaarden. Aandachtspunten bij de keuze van professionele AV-technologie zijn: 1) eenvoud in gebruik, 2) betrouwbaarheid en 3) eigendomskosten. De technologie moet in sommige situaties 24/7, dag na dag, jaar in jaar uit, dezelfde prestaties leveren en je wilt niet dat je te maken krijgt met technologie die faalt of uitvalt. Het is van groot belang dat jij je goed laat informeren om zo de juiste keuzes te kunnen maken en een professionele AV-technologie aanschaft dat binnen jouw budget past.ep aan te spreken.

Neem contact met ons op

Vul ons contactformulier in, dan nemen wij snel contact met je op om je zo optimaal van dienst te zijn.

1
Vul in en verstuur
2
Bevestigingsmail
3
We nemen contact op

Raadpleeg onze professionals en verbeter je zichtbaarheid met behulp van digitale billboards

Wil je meer weten over audio en video oplossingen voor digital out of home of de retail en wil je graag weten wat het voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met één van onze professionals. Op basis van jouw situatie geven zij een advies op maat, zodat jij in de toekomst gebruik kunt maken van de vele voordelen die moderne audio en video technologie je kan bieden!

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Dear
Sheila Dear PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

Whitepaper ICT calamiteitenplan in 8 stappen

ledwand screen

Download onze gratis whitepaper ICT calamiteitenplan in 8 stappen voor waardevolle inzichten. Laat je gegevens achter en ontvang de whitepaper.

"*" geeft vereiste velden aan

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte