Deze organisaties gingen je voor
HP Essentials

Herstellen van jouw data

Bestanden of e-mails kunnen worden hersteld naar het oorspronkelijke gebruikersaccount, naar een andere locatie of naar een volledig ander account. Dit is essentieel bij het opslaan van gegevens van een beëindigd werknemersaccount buiten de standaardlimiet van 30 dagen van Microsoft.

Vraag vrijblijvend advies

Met de PCI Managed Office 365 back-up dienst krijg je uitgebreide back-up en herstel mogelijkheden tot jouw beschikking. We maken een back-up van jouw gegevens van Microsoft Exchange Online, SharePoint, OneDrive, Groepen en Teams. De prullenbak van Microsoft 365 is immers geen back-upoplossing.

Zelf de regie met Office 365 back-up

Met de PCI Office 365 back-up heb je als organisatie zelf de regie in het regelen van de back-up van jouw data. Samen met PCI bepaal je welke regels worden toegepast bij jouw omgeving. Je bent dan ook niet afhankelijk van Microsoft indien er data uit de back-up teruggehaald moet worden.

Microsoft maakt ook zelf een back-up van SharePoint- en OneDrive-sites, maar slechts om de twaalf uur. En het bewaart OneDrive-gegevens slechts veertien dagen. Je moet via Microsoft-ondersteuning werken om alles binnen dat tijdsbestek op te halen, een volledig herstel van de sitegegevens is dan de enige optie.

Met onze Office 365 back-up houdt je zelf de regie en ben je onafhankelijk.

 

Kwaliteit, betrouwbaarheid en uniformiteit

Voor de hoogste betrouwbaarheid kiezen wij exclusief voor kwaliteitsproducten als basis voor onze DaaS dienst. De speciaal samengestelde modellijn van HP Elite laptops, mini pc en een Z-workstations, zijn door ons intensief getest op betrouwbaarheid, functionaliteit en veiligheid. Daarnaast zijn ze voor langere tijd goed leverbaar zodat wij uniformiteit kunnen garanderen.

 

PCI Managed Security Services

Managed Office 365 back-up is ook beschikbaar als een ingebouwd onderdeel van de PCI Managed Office 365 security dienst, het meest uitgebreide e-mailbeveiligingsplatform in de markt.

Binnen deze dienst wordt ook jouw e-mail gefilterd en gezuiverd voordat deze in jouw postvak wordt bezorgd. Met behulp van virusscans, spamscores, realtime intentieanalyse, URL-linkbescherming, reputatiecontroles en andere technieken, bieden we jou een optimaal beschermingsniveau.

Dit zijn de voordelen van de Office 365 back-up:

  • Snelle back-up voor jouw Office 365-gegevens
  • Herstel afzonderlijke items of hele mailboxen
  • Schaalbaar en veilig door encryptie
  • Geen datalimiet
  • Heldere prijs per gebruiker
Start vandaag nog en ervaar de voordelen van Managed Office 365 Back-up
Open office DaaS

Neem contact met ons op

Vul ons contactformulier in, dan nemen wij snel contact met je op om je zo optimaal van dienst te zijn.

1
Vul in en verstuur
2
Bevestigingsmail
3
We nemen contact op

Heb je een vraag aan ons over de Offic 365 Back-up oplossing van PCI? Of wil je graag een offerte aanvragen of afspraak maken met één van onze IT-specialisten? Vul dan het formulier in op deze pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Dear
Sheila Dear PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

Whitepaper over Meer gemak en veiligheid in IT dankzij SSO en User Provisioning

Download onze gratis whitepaper over Meer gemak en veiligheid in IT dankzij SSO en User Provisioning voor waardevolle inzichten. Laat je gegevens achter en ontvang de whitepaper.

"*" geeft vereiste velden aan

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte