Hybride werken moet passen bij de werkzaamheden die worden uitgevoerd en de mensen die in dienst zijn. Wat is er verder nodig om een succes te maken van het hybride kantoor? In onze nieuwe whitepaper geven we je 4 succesfactoren voor het hybride kantoor mee.

4 Succesfactoren voor het hybride kantoor

Veel werknemers hebben tijdens COVID-19 gemerkt hoe productief ze vanuit huis werkten. Ze konden zich beter op hun taken concentreren en vergaderingen werden gestructureerd. En hoe mooi is het om niet meer in de file te hoeven staan?

Maar we kennen ook allemaal de andere kant van het verhaal. Thuiswerken kan óók leiden tot vereenzaming, terwijl andere mensen zich niet kunnen concentreren door aandacht-vragende kinderen en huisdieren. En missen we niet allemaal de gezelligheid van kantoor? Of de ideeën die op de werkvloer opborrelen zonder dat hiervoor een officieel vergadermoment is gekozen?

In de whitepaper beschrijven we hoe dat concreet vorm kan krijgen. Wat is de werkplek van de toekomst? Wat zijn de randvoorwaarden waarmee je rekening moet houden? En hoe maakt state-of-the-art technologie nieuwe vormen van (samen)werken mogelijk?

Customer Service

Waar kunnen we je mee helpen?

Customer Service Klantenservice

thuiswerken

"*" geeft vereiste velden aan

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte