Alle bedrijfsapplicaties in één Cloud

De moderne werkplek is gebouwd op Cloudtoepassingen als Microsoft 365 en andere Software-as-a-Service (SaaS) oplossingen. Maar veel organisaties hebben te maken met applicaties die onderdeel zijn van het primaire proces en nog niet als SaaS worden aangeboden. Met PCI Cloud hoef je niet direct al je applicaties in de Cloud te plaatsen, maar kun je wel werken in de Cloud.

pci cloud

Traditioneel maar wél in de Cloud

Wil je wel het gemak van werken in de Cloud ervaren, maar tegelijkertijd (nog) geen afscheid nemen van traditionele bedrijfstoepassingen? Met PCI Cloud wordt de werkplek van de eindgebruiker vanuit de Cloud aangeboden. Nog meer gemak vind je terug in de hosting, het beheer en het onderhoud door het IT-support van PCI. Als klant of softwareleverancier hou je overzicht en zorg je voor het functioneel beheer van de applicaties, PCI helpt je verder.

Naadloze integratie

Toepassen is eenvoudig. De applicatie en de toegang tot de applicatie wordt naadloos geïntegreerd met Microsoft 365 en de fysieke werkplek. Op basis van de toepassingen en het type eindgebruiker wordt de dienstverlening ingericht naar de wensen van jouw organisatie. De toepassingen worden vanuit de Cloud aangeboden via een volwaardige Remote Desktop of via een Remote App. In het laatste geval heeft de eindgebruiker de ervaring alsof de toepassing op zijn of haar fysieke werkplek draait.

Vrijblijvend advies krijgen over de PCI Cloud?

Benieuwd naar de slimme oplossingen van PCI? Vul onderstaande contactformulier in en we nemen spoedig contact met je op.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Abdoelrahman
Sheila Abdoelrahman PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

"*" geeft vereiste velden aan

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte