A-Partners waar we trots op zijn
Deze organisaties gingen je voor
Virtual Datacenter als jouw cloud provider

Een Virtual Datacenter is een pool met cloud-infrastructuur middelen die specifiek ontworpen zijn voor hetgeen wat bedrijven nodig hebben. Deze middelen bestaan onder andere uit virtuele processorkracht-, geheugen-, opslagcapaciteit en bandbreedte. De PCI Virtual Datacenters worden gehost in de Cloud en zijn gebaseerd op virtualisatietechnologie. Het PCI Virtual Datacenter is een Cloud IT-dienst waarbij je eigenlijk ook wel Infrastructure-as-a-Service (IaaS) afneemt.

Kies voor maatwerk en eigen regie met onze Virtual Datacenter

Het is net alsof je een eigen server op locatie hebt staan. Hierdoor heb je de volledige regie in handen en kan je het systeem naar eigen wens (laten) installeren en beheren. Met het PCI Virtual Datacenter kan je snel en probleemloos extra middelen ter beschikking stellen aan jou werknemers of collega’s. Dit alles zonder je zorgen te maken of er wel voldoende fysieke capaciteit beschikbaar is.

 

Wat is een Virtual Datacenter?

Het PCI Virtual Datacenter is een soort service die behoort tot de categorie Infrastructure-as-a-Service (IaaS). Met IaaS krijg je snel meer ‘ruimte’ in de digitale wereld. Volgens het IaaS principe beschik je over extra capaciteit in zowel het opschalen van jouw bestaande Cloud Servers als in gebruik nemen van nieuwe virtuele systemen.

 

Waarom kiezen voor een Virtual Datacenter?

Wil jij zorgen voor een sterke, flexibele en toekomstbestendige IT-infrastructuur binnen jouw organisatie? Kies voor een Virtual Datacenter. Bij PCI kun je rekenen op een op maat gemaakte oplossing. Eén die kosten bespaart, efficiëntie waarborgt en waarmee jij het beste haalt uit jouw digitale infrastructuur.

Vraag vrijblijvend advies

Flexibiliteit
Flexibiliteit

Van flexibiliteit tot schaalbaarheid als het gaat om het PCI Virtual Datacenter.

Schaalbare capaciteit
Schaalbare capaciteit

Je bent in staat extra capaciteit toe te voegen of af te bouwen naar jouw behoeftes.

Kies zelf het beheer
Kies zelf het beheer

Kies zelf voor het volledig beheer, in delen of in zijn geheel te laten uitvoeren door PCI.

Resources
Resources

CPU’s, Memory en Storage zijn probleemloos op of af te schalen.

De voordelen van een Virtual Datacenter

Waarom een Virtual Datacenter bij PCI?

 • High-availability standaard inbegrepen
 • Up-to-date en state-of-the-art infrastructuur
 • De architectuur is door jezelf samen te stellen
 • Veilig gehost in onze gecertificeerde datacenters
 • Duidelijke afspraken, opgenomen in een SLA & DAP
 • Zelf te beheren of optioneel door het PCI Cloud Specialisten team
Extra's die je kunt verwachten

 • Firewall
 • Beheer diensten
 • Backup en restore diensten
 • Jouw persoonlijke repository
 • In- en uitgaande Spamfiltering
 • Het huren van licenties tegen een prijs per maand
Open office DaaS

Kies voor PCI’s Virtuele Datacenter

Ontdek de kracht van PCI’s Virtual Data Center en maak binnen jouw organisatie gebruik van een flexibele en efficiënte IT-infrastructuur. Profiteer van moeiteloos schalen en slimme kostenbesparingen en verbeter op deze manier ook de bedrijfsprestaties.

Begin met het innovatieve Virtuele Datacenter en ontdek de voordelen voor jouw organisatie.

 

PCI als jouw strategische IT-partner

Verlang jij naar een sterke IT-infrastructuur voor je organisatie? Of loop je tegen IT-uitdagingen aan en wil je een goede IT architectuur neerzetten? PCI staat klaar om je organisatie te ondersteunen met een krachtige IT-infrastructuur. Samen creëren we een oplossing op maat voor een optimale werkomgeving. In welke branche je ook actief bent, wij helpen iedere organisatie. Begin vandaag nog met het bouwen van een sterke IT-fundering met PCI als jouw betrouwbare strategische IT-partner.

 

Ook voor andere vraagstukken staat PCI voor je klaar

Ben je op zoek naar de optimale werkomgeving voor jouw organisatie? PCI is jouw strategische IT-partner die niet alleen IT-vraagstukken aanpakt, maar ook oplossingen biedt voor audiovisuele (AV), print- en IT-uitdagingen, waardoor wij dé partner zijn voor het creëren van de beste werkplek. Ontdek hoe wij maatwerkoplossingen kunnen bieden die perfect aansluiten bij jouw behoeften en vraag vandaag nog vrijblijvend advies aan. Ons deskundige team staat klaar om je te begeleiden.

Bekijk al onze oplossingen

Neem contact met ons op

Vul ons contactformulier in, dan nemen wij snel contact met je op om je zo optimaal van dienst te zijn.

1
Vul in en verstuur
2
Bevestigingsmail
3
We nemen contact op

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op en ik help je graag verder.

Sheila Dear
Sheila Dear PCI Ambassadeur
Terugbelverzoek indienen

Whitepaper over Kantoor van de Toekomst

Open office DaaS

Download onze gratis whitepaper over Kantoor van de Toekomst voor waardevolle inzichten. Laat je gegevens achter en ontvang de whitepaper.

"*" geeft vereiste velden aan

Veelgestelde vragen

Een Virtual Datacenter is een cloud-gebaseerde IT-dienst die een pool van cloud-infrastructuurmiddelen biedt, zoals virtuele processorkracht, geheugen, opslagcapaciteit en bandbreedte, gebruikmakend van virtualisatietechnologie.

Virtuele datacenters maken gebruik van cloud-gebaseerde resources die snel en flexibel kunnen worden aangepast, in tegenstelling tot traditionele datacenters die afhankelijk zijn van fysieke hardware en vaak minder flexibel en kostenefficiënt zijn.

In een Virtual Data Center wordt hardware gesimuleerd door software, waardoor meerdere virtuele machines op één fysieke server kunnen draaien. Dit optimaliseert het gebruik van de beschikbare middelen door ze dynamisch toe te wijzen aan de behoeften van verschillende gebruikers of taken.

Werken in een virtueel datacenter biedt voordelen zoals kostenefficiëntie, flexibiliteit om middelen snel aan te passen, een effectievere IT-omgeving, en de mogelijkheid om IT-infrastructuur op maat en naar eigen wens te beheren en te beveiligen.

"*" geeft vereiste velden aan

Inschrijfformulier nieuwsbrief PCI

Ik ben geïnteresseerd in*

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe laat wilt u gebeld worden?
U kunt meerdere tijdslots aangeven.

Contact opnemen
Voorwaarden*
Op de hoogte